Görüş Bildir
Haberler
bilgiMBA

bilgiMBA

Yüksek lisans programları, kariyer basamaklarının başında olanları profesyonel hayata hazırlar, iş hayatında yüksek hedefleri olanları ise hedeflerine ulaştırır. Yüksek lisans sayesinde hem teorik hem de pratik anlamda kendinizi geliştirebilir ve ilgilendiğiniz alanda uzmanlaşabilirsiniz.

Alanlarının önde gelen akademisyen ve profesyonellerinden eğitim alma, kariyeriniz için güçlü bağlantılar kurma olanağı bilgiMBA’de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

bilgiMBA’e gelen nerede ve nasıl okuyacağını kendi seçer!

bilgiMBA’e gelen nerede ve nasıl okuyacağını kendi seçer!

Türkiye’nin lider MBA programı bilgiMBA, İngilizce ve Türkçe dil seçeneğiyle, İstanbul’da 2 merkezde ve e-MBA ile online olarak Türkiye’nin her yerinde!

santralistanbul Kampüsü

santralistanbul Kampüsü

santralistanbul Kampüsü’ndeki derslerle iş hayatının atmosferinden çıkıp kampüs hayatını tekrar yaşayabilirsiniz.

Kozyatağı Kampüsü

Kozyatağı Kampüsü

Anadolu Yakası’nın tam ortasında, şehrin her noktasından rahatça ulaşabileceğiniz, iş dünyasının merkezinde olan Kozyatağı Kampüsü’ndeki derslerle İstanbul’un trafiğine karışmadan eğitiminize devam edebilirsiniz.

e-MBA

e-MBA

Türkiye’nin ilk uzaktan eğitim MBA programlarından olan BİLGİ e-MBA Programı, Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri ve University of Europe Laureate Digital iş birliği sayesinde bilgiye ulaşmak için mekan ve zaman sınırını kaldırıyor.

Akademik Kadro

Akademik Kadro

bilgiMBA Programı’ndaki alanında öncü profesyonellerden ve yetkin akademisyenlerden oluşan öğretim kadrosu sayesinde kendinizi kariyerinize en uygun şekilde geliştirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Network Olanakları

Network Olanakları

Programın sektörel iş birlikleri, iş dünyasından konuklar ve programdaki diğer profesyonellerle bilgiMBA’e gelen güçlü bağlantılar kurar!

Siz de bilgiMBA’e gelerek iş hayatınızda ilerleyebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Program hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için bit.ly/BILGILisansustu adresindeki formu doldurun, Lisansüstü Birimimiz sizinle iletişime geçsin. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın