Görüş Bildir
Haberler
Beyninin Gizli Dehlizlerine İnerek Zihninin Sağlıklı Olup Olmadığını Söylüyoruz!

etiket Beyninin Gizli Dehlizlerine İnerek Zihninin Sağlıklı Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Bakalım senin zihnin ne kadar sağlıklı çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu görselde gözüne çarpan ilk şey ne söyle bakalım.

1. Bu görselde gözüne çarpan ilk şey ne söyle bakalım.

2. Öfke kontrolü konusunda nasılsın peki?

3. Bu soruya hızlıca cevap vermeni istiyoruz. Haftanın günlerinin alfabetik dizilişi aşağıdakilerden hangisi?

4. Diyelim ki uzun zamandır planladığın ve hayalini kurduğun tatile sonunda çıktın. Ancak uçaktan indiğinde bavullarının kaybolduğunu öğrendin. Tepkin ne olurdu?

5. Oldukça zor bir proje üzerinde tüm çabanla günlerce çalıştın ancak sonuç istediğin gibi gitmedi. Hatta fazlasıyla negatif geri dönüşler aldın. Nasıl davranırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence sen, bu özelliklerden hangisini taşımıyorsun?

7. Resimde hangi mevsimi görüyorsun?

7. Resimde hangi mevsimi görüyorsun?

8. Şimdi de tüm dürüstlüğünle cevap ver. En büyük eleştirmenin kim?

9. Son olarak ne sıklıkla ağlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Oldukça hassas bir zihnin var!

Oldukça hassas bir zihnin var!

Doğruyu söylemek gerekirse duyguların senin hayatını inanılmaz derecede yönetiyor. Ne yaparsan yap buna engel olamıyorsun. Çok çabuk umutsuzluğa kapılıyor, pes ediyorsun hatta çevrene karşı suçlayıcı bir tavra bürünüyorsun. Bunun doğru olmadığının sen de farkındasın ancak o kadar naif  ve kırılgan bir yapın var ki bazen tek bir kelime bile seni dağıtmaya yetiyor. En çok da çevrene karşı gösterdiğin iyi niyeti ve kibarlığın karşılığını alamadığında üzülüyorsun. Ama unutmamalısın ki hayat her zaman beklediğimiz şeyleri vermez. Bu yüzden kendini olabildiğince kontrol etmeyi öğrenmeli, silkelenip biraz mantığının da sesini dinlemelisin. O zaman her şeyin çok daha kolay olacağını göreceksin!

Zihnin kendi dengesini kurmuş!

Zihnin kendi dengesini kurmuş!

Senin gününe göre aldığın ya da alacağın kararlar ve duygusal durumun değişiklik gösteriyor. Bir gün tamamen duygularınla hareket ederken ertesi gün tam anlamıyla mantık çerçevesinde hareket edebiliyorsun. Bu git gellerinin sebebi ise çok fazla hassas noktan ve kırmızı çizgilerinin olması. Her ne kadar mantığı ile davranmaya çalışan biri olsan da söz konusu bu zaaflarından biri olduğunda duygularını bastıramayıp, kontrolü onlara veriyorsun. Bizden sana tavsiye; kendini kalıplara koyup, sınırlandırmaya çalışmaktansa biraz daha esnek ol. İçinden geçen neyse bırak hayat ona göre aksın!

Fazlasıyla güçlü bir zihne sahipsin!

Fazlasıyla güçlü bir zihne sahipsin!

Zihnin resmen sağlık konusunda zirveye ulaşmış! Sen hayatta neyi isteyip istemediğini, neyden zevk alıp almadığını o kadar net bir şekilde biliyorsun ki bu yüzden etrafına karşı oldukça özgüvenli bir duruş sergiliyorsun. Hal böyleyken hayat enerjini de daima doğru şeyler için harcıyor, herhangi bir şeyin seni kolay kolay etkilemesine izin vermiyorsun.  Ayrıca karşına çıkan olayları öylesine derinlemesine inceleyip, analiz ediyorsun ki başarısız olma ihtimalin yok denecek kadar az. Ama bu hale gelmen de öyle bir anda olmamış. Yaşadığın her şey, seni olgunlaştırıp bu hale getirmiş. Özetle seni öldürmeyen şeyler böylesine güçlü yapmış!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1475
353
184
86
69
63
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın