Görüş Bildir
Haberler
TV
Beyaz Saray’da Pikachu Alarmı

Beyaz Saray’da Pikachu Alarmı

Perflock
13.09.2014 - 11:55 Son Güncelleme: 13.09.2014 - 13:59

11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde Amerika’da her gün göremeyeceğimiz ilginç ve bir o kadar da komik bir olay yaşandı. Pokemon hayranı bir çılgın, Pikachu şapkası ve Pikachu pelüş oyuncağı ile bilinmeyen bir nedenden ötürü Kuzey Parmaklıklarını aşarak Beyaz Saray’a izinsiz giriş yaptı. Koluna taktığı Pikachusu ile çimlere oturan çılgın Gizli Servis’in gözünde büyük endişe uyandırdı. Görevlilerin ”YERE YAT!” ve ”ELİNDEKİNİ YERE AT!” uyarısının ardından yüzüstü yere yatan genç üstü arandıktan sonra tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
www.animefantastica.com

FOX Haber Bülteni Muhabiri Ed Henry ise durumun son derece dramatik olduğuna dikkat çekerek Gizli Servis ‘in bu hareketinin pek de akıllıca olmadığını ifade etti. Turistleri bağırarak uzaklaştırmanın yanı sıra beraberlerindeki havlayan bir köpekle silahlarını doğrultarak genç adamı zorla alıkoymanın da hoş olmadığını belirtti.

Başkan Barack Obama ise 11 Eylül saldırılarının anma töreni nedeniyle Beyaz Saray’da değildi. Öte yandan bu haberin üstüne ”Gizli Servis tüm pokemonları yakalamaya mecburdu.” ”Adamım Pokemon yakalamak için yanlış yeri ve zamanı seçtin.” gibi internette birçok espri dönmeye başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın