Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Protesto Hazırlığında

Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Protesto Hazırlığında

ATKN
14.11.2014 - 18:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon başında uygulamaya giren Passolig uygulaması Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarları birleştirdi.

Stadyumlara fişlemeyi getirdiği gerekçesi ile e-bilet uygulamasını protesto edecek olan Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftarlar 29 Kasım tarihinde başlayacak Karşı Lig'e karşı hazırlık maçında bir araya gelecek.

Fenerbahçe taraftar gruplarından Vamos Bien ve Beşiktaş taraftarı olan Beleştepe Grubu 16 Kasımda, Kalamış'ta yapacakları maç ile e-bilet ve tribün yasaklarını protesto edecekler.

Beleştepe -Vamos Bien karşılaşması için hazırlanan çağrı metninde, “Eskiden topumuzu kesemeyen huysuz bakkal bu sefer sahamızı elimizden aldı. Önce sahalarımıza ucube binaları diktiler sonra kale yaptığımız ağaçları yerinden söktüler Validebağ’daki gibi” denilirken, tribünde konfeti ve meşaleyle başlayan yasakların daha sonra deplasmanlara sıçradığı hatırlatıldı.

Son olarak e-bilet uygulaması ‘Passolig’in tribünlerde zorunlu haline getirildiğine dikkat çekilen açıklamada, Süper Lig’in ilk dokuz haftası boyunca toplam seyirci sayısının 60 binlerde kalmasının ‘e-bilet’e vurulan en büyük darbe olduğu savunuldu.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2014/11/14/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0