Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Taraftara Küfür Uyarısı

Beşiktaş'tan Taraftara Küfür Uyarısı

Beşiktaş Kulübü, 'Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbol takımının Spor Toto Süper Ligşampiyonluğundaki iddiasına vurgu yaparak, maçlarda küfür edilmemesi ve takımın yalnız bırakılmaması için taraftarlara uyarıda bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden, 'Tribünde küfür etme, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı yalnız bırakma' başlığıyla yapılan açıklamada, 2015-2016 sezonunun bitimine 11 maçın kaldığına değinildi.

Taraftarların centilmence Beşiktaş'ı desteklemesi gerektiği aktarılan açıklamada, 'Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur. Bu tabloya ortak olmamak için tribünde tüm centilmenliğinizle Beşiktaşımızı desteklemeniz şart' denildi.

Açıklamada, Beşiktaş'ın özlediği şampiyonluğa yakın olduğu belirtilerek, alınacak cezaların yakında açılması beklenen Vodafone Arena'daki maçlara da yansıyacağı hatırlatıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın