Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Mecnun Otyakmaz'a Sert Yanıt

Beşiktaş'tan Mecnun Otyakmaz'a Sert Yanıt

Enver K.
17.04.2016 - 16:50

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, Beşiktaş maçı öncesi basın mensuplarıyla arasında geçen diyalogta Beşiktaş için ' Takımdaki her futbolcu iyi. Yani hangisine b.. atacaksın? Hepsi iyi. En kötüsü, en kazması Necip Uysal' sözlerine siyah beyazlı kulüpten tepki geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın açıklaması;

'Kamuoyuna; 

Dün Sivasspor Başkanı Mecnur Odyakmaz ile basın mensupları arasında yapılan bir sohbet sırasında, Sivasspor Başkanı’nın futbolcumuz Necip Uysal hakkında yakışıksız ve değerimizi rencide edecek şekilde konuştuğu basına yansımıştır. 

Necip Uysal, Beşiktaş’ın alt yapı geleneğinin bir sonucu olarak Futbol Takımımıza değer ve güç katan kaptanımızdır. Son yıllarda giderek artan performansı ile Beşiktaş’ın hemen her mevkiinde oynayan ve kendisine verilen görevleri layıkıyla yapması ile takımımız için güven veren bir futbolcumuz olarak öne çıkmıştır. 

Beşiktaş’ın Öz Kaynak Düzeni'nin övüncü Necip Uysal’a dönük bu garip ve haksız yaftalama Beşiktaş camiası tarafından yadırganmış ve futbolcumuzun hak etmediği biçimde basına yansıması tepki çekmiştir. Bu vesileyle rakip takım yöneticilerinin Beşiktaş takımı hakkında yaptıkları yorumlarda daha dikkatli ve duyarlı olmasını bir kez daha hatırlatırız. 

Kamuoyuna duyurulur. 

Beşiktaş JK'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın