Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Fatih
22.11.2015 - 18:39 Son Güncelleme: 22.11.2015 - 21:07

Güneş: Daha fazla atmalıydık

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Güneş şunları söyledi;

Maça baktığımız zaman bir rakip var, hakem var, hava durumu var… Bunların hepsini birlikte değerlendirmek gerekir. Rakibimizin son maçlarına baktığımızda yükselen bir performansları var. Hücum oyuncuları çok kaliteli. Biz de bunları oyuncularımıza söyledik. Çok pozisyona girdik. Daha fazla atmalıydık ama rüzgar o kadar çok esiyordu ki oyuncuların vuruş tekniğini bozdu. Bunları göz önünde tutmak lazım. Rakibimiz iyi takım ama gol yemedik. 2 tane de attık. Güzel oldu. Seyircimiz güzel destek verdi. Ben bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Atiba da Gökhan da bu takımın bir parçası. Takım olmak zaten böyle bir şey. Ekip olmak… Sahanın içerisinde, dışarısında. Her yerde. Bugün her oyuncumuz elinden geleni gösterdi.

Gökhan, son maçtan sonra bir zehirlenme yaşadı. 4 gün falan idmana çıkamadı. Onun için bugün onu tercih etmedik. Sakatlanabilirdi. Gökhan bizim önemli bir oyuncu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/gokha...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan Buruk: Hüseyin Göçek Maçın Dengesini Bozdu...

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Beşiktaş 'a 2-0'lık skorla boyun eğen Medicana Sivasspor 'da Teknik Direktör Okan Buruk penaltı kararını eleştirirken, fazla pozisyon verdiklerine değindi.

Lig TV 'ye konuşan Buruk, siyah-beyazlı ekibin maça baskılı başladığını anlatırken, 'Başlarda çıkamkta zorlandık. Merkezde ve önde baskı yapan bir takım olduğunu anlatmıştık. Çok fazla top kaptırdık. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Maç dengeli gidiyordu. Hüseyin hoca biraz maçın dengesini bozdu. Bana göre yanlış bir karardı penaltı. Oyuncularım da aynısını söylüyor. Bunları bekliyoruz ve alışığız. Bunların da altından kalkmak zorundayız.' dedi.

İkinci yarıda yakaladıkları fırsatları değerendiremediklerini belirten Okan Buruk, sözlerine şöyle devam etti: 'İkinci yarıda Aatif'in çok net bir pozisyonu vardı. Golü atsak farklı olabilirdi. Son 10-15 dakikada çok fazla hücum oyuncusu soktuk oyuna. Golü bulabilirdik ama kaptırdığımız toplarla rakibe çok pozisyon verdik. Verilen pozisyonlardan dolayı memnun değilim. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Çok iyi bir takım.'

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...

Mario Gomez: 'Çok Daha Erken Bitirebilirdik'

Beşiktaş'ın Medicana Sivasspor'u 2-0 yendiği maçta takımının ilk golünü atan MarioGomez, kritik karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Golcü oyuncu Mario Gomez, kaçırdıkları gol pozisyonlarına dikkat çekerken, skoru çok daha önce 2 farka çıkarmaları gerektiğini söyledi.

''Kazandık, mutluyuz. Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok daha erken bitirebilirdik maçı. Birçok pozisyon yakaladık ama bunları gole çeviremeyince oyunun sonuna doğru gerginlik başladı. Ama oyunun sonuna doğru neyse ki gol geldi. Mutluyuz.''

''Fransa'da Almanya'da olanları biliyorsunuz. Gerçekten çok üzgünüm. Zor bir hafta yaşadım. Umuyorum bunlar tekrarlanmaz. Bunu unutmak ve geleceğe bakmamız gerekiyor. Bu olay sonrası işinize odaklanmak kolay olmuyor. Birçok insan hayatını kaybetti ama yapmamız gerekenlere odaklanmamız gerekiyor.'

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/mario-...

Olcay: "Atiba'yı Tebrik Ediyorum"

Beşiktaş’ın Sivasspor’u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Olcay Şahan, yayıncı kuruluşa konuştu.

Olcay’ın Atiba’ya tebrik ve taraftara teşekkür gönderdiği konuşması şöyle;

“Atiba 12 saat uçuyor, Kanada’ya gidip geliyor ama yine süper oynuyor. Tebrik ediyorum. Sahada ilk dakikadan itibaren 3 puanı istediğimizi gösterdik. Maçı kazandık ve mutluyuz. Taraftarlara teşekkür ediyoruz. Maçta 12. adam oldular.

Maç 90 dakikadır… Kalitemizi biliyoruz. Oyuna sonradan giren oyuncular da forma istiyor. O yüzden rekabet oluyor. Cenk oyuna sonradan girdi ama golün asistini yaptı. Rekabet olduğu sürece böyle başarılı oluruz.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/2...

Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u Mario Gomez ve Oğuzhan Özyakup'un golleriyle 2-0 mağlup ederek Fenerbahçe'den liderliği geri aldı, Galatasaray'la arasındaki farkı da 7 puana çıkardı.

Hafta içinde Avrupa Ligi'nde Skenderbeu ile karşılaşacak siyah-beyazlılar gelecek hafta sahasında Akhisar ile oynayacak.

Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar, 4 ve 11. dakikalar arası 3 net fırsatı harcadı. 4. dakikada Quaresma'nın sağdan ortasında, ceza sahasında Sosa topu Olcay Şahan'a indirdi. Bu futbolcunun vuruşu istediği gibi olmadı ve kaleci Setkus, savunmanın kontrolünde meşin yuvarlağa sahip oldu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı. Güneş, siyah-beyazlı ekibin ligde son oynadığı ve deplasmanda 1-0 kazandığı Bursaspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan, ancak rahatsızlığı nedeniyle Medicana Sivasspor maçının kadrosunda yer almayan Gökhan Töre'nin yerine Olcay Şahan'a forma verdi.

Siyah-beyazlı ekip, maçın ilk yarısını 43. dakikada Mario Gomez'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oldukça yüksek tempoda oynanan maçta 90+2'de sahneye çıkan Oğuzhan Özyakup, maçın sonucunu ilân eden golü kaydetti: 2-0.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlılar maçın son bölümünde farkı açabileceği pozisyonları buldu ancak Mario Gomez kendisinden beklenen son vuruşları yapamadı. Alman golcü, 69 ve 75. dakikalarda Ricardo Quaresma'nın servislerinde kaleci Ernestas Setkus'u geçemedi. Gomez, 81. dakikada yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

Öte yandan Necip Uysal 84. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Necip, Beşiktaş'ın önümüzdeki Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş aldığı bu galibiyetle puanını 29'a yükselterek liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den tekrar alırken, Medicana Sivasspor ise 9 puanda kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
36
5
5
0
0
0