Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 3-4 Sivas Belediyespor

Beşiktaş 3-4 Sivas Belediyespor

Mustafa Boztepe
28.01.2016 - 19:27 Son Güncelleme: 28.01.2016 - 22:13

Ziraat Türkiye Kupası C grubu son maçında Beşiktaş, konuk ettiği Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. Sivas Belediyespor bu skorla gruptan lider olarak çıktı. Beşiktaş ise grubu ikinci sırada tamamlayarak üst tura çıkabildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Telafisi Olan Bir Maç"

Şenol Güneş: "Telafisi Olan Bir Maç"

Şenol Güneş, 'Kazanmak için sahaya çıktık. Kazansak da kaybetsek de gruptan çıkacaktık. Ama kazansak içeride Rizespor ile oynayacaktık. Şimdi Bucaspor'a gideceğiz. Kaybımız bu. Bir de sakatlık ve ceza istemiyorduk. Şimdi Milosevic cezalı. Rhodolfo ve Sosa'yı daha az oynatmak istiyordum ama maçın gidişatında çıkartamadım. Hatalarımız oldu ama çok farklı da bitebilirdi. İlk yarıda bile üç net pozisyonumuz var. İkinci yarıda çok daha fazla. Uzun bir toptan gol yedik. Hataların ve konsantrasyon eksikliğinin bu kadar olması skorun sebebi oldu.' diye konuştu.

Tolgay'ın durumu hakkında soru alan Güneş, 'Yeni transferler ya da sakat oyuncular hazır olduklarında oynayacaklar. Ben bu maçla ilgili konuşmak istiyorum.' dedi.

'Telafisi Olan Bir Maç'

İki gol ve bir asistle oynayan Cenk Tosun ise 'Maça daha iyi başlamıştık. Pozisyonlar kaçırdık. 10 kişi kalıp 1-0 geriye düştük. İkinci yarıya yine iyi başladık ama duran toptan ikinci golü yedik. Bırakmadık maçı. 3-2 öne geçtik ama sonrasında iki gol yiyip maçı kaybettik. Telafisi olmayan bir maç değildi. Sivas Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Ertelemeler bizi etkilemedi. Zaten kupa maçlarında oynuyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş 3-4 Sivas Belediyespor

Beşiktaş 3-4 Sivas Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Beşiktaş, sahasında Sivas Belediyespor’u konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 4-3 kazanarak kupada adını son 16 turuna yazdırdı.

Maçın İstatistikleri

Milosevic’in 33. dakikada yaptığı penaltıyla Sivas Belediyespor 1-0 öne geçti. Ali takımını 1-0 öne geçirirken Beşiktaş, İsveçli oyuncunun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

İkinci Yarıda Heyecan Hiç Bitmedi

İkinci yarıda ise tam 6 gol atıldı ve skor iki kez el değiştirdi! Konuk takım 51. dakikada Seyid Ahmet ile durumu 2-0 yaptı! Beşiktaş ise Cenk Tosun ise 54 (P) ve 60. dakikalarda 2-2’lik beraberliği yakaladı. Cenk 64. dakikada Gökhan Töre’ye asist yaptı. Milli yıldız boş kaleye gönderdiği topla Beşiktaş’ı 3-2 öne öne geçirdi.

10 kişi olan siyah-beyazlılar üstünlükten sonra birçok gol pozisyonunu kaçırdı. Sivas Belediyespor ise 3 dakikada geri döndü! 79 ve 82. dakikada Atilla Yıldırım takımını 4-3’lük üstünlüğü taşıdı! Beraberlik halinde elenecek olan Sivas temsilcisi sahadan galibiyetle ayrılınca gruptan 12 puanla lider olarak çıktı. Beşiktaş ise 10 puanla 2. oldu.

Beşiktaş son 16 turunda Bucaspor ile deplasmanda, Sivas Belediyespor ise Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

Açık Mert Korkusuz ve Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
20
10
8
7
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aha Dayıya Sor

Adamlar 2 hafta maç yapmayali yapmayali elden ayaktan düşmüş amk.Neyse bucayla maç yapcaz ya ona bak:D