Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Revir mi Kuruyor?

etiket Beşiktaş Revir mi Kuruyor?

Mehmet Ali Deniz
12.08.2023 - 13:27

Beşiktaş kulübü için transfer dönemi hızla sürerken gün geçmiyor ki yeni bir gelişme olmasın.

Son gelişmeler transfer edilecek futbolcuların sakatlık konusunda takımı zora soktuğunu gördük. Tabi Beşiktaş’ın transfer gerçekleştirirken sakatlık konusuna dikkat etmesi çok normal. Çünkü geçmiş sezonlarda futbolcularından Ghezzal ve Mert Günok gibi bazı futbolcularını sakatlık nedeniyle hiç kullanamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bakışta Beşiktaş’ı takdir edersiniz ama o iş ilk bakıştan ibaret değil.

İlk bakışta Beşiktaş’ı takdir edersiniz ama o iş ilk bakıştan ibaret değil.

Son gelişmeler benim için şaşkınlık uyandırıcı türdendi. Beşiktaş Southampton’dan stoper mevkisi için Lyanco’yu transfer etmek istedi. Futbolcuyu getirip sağlık testinden geçirdiler. Sağlık testi temiz çıkmadı diye futbolcuyu almaktan vazgeçtiler.

Lyanco’nun sakat değil, sadece sağlık testi temiz çıkmadı. Ama bu sporcunun sakatlık geçmişine baktığınızda karşınıza tertemiz bir sayfa çıkıyor. Sporcu son 4 yılda sadece 30 maç kaçırmış ve son sezon İngiltere’de bir maç bile kaçırmadan sezonu tamamlamış. Nitekim Beşiktaş futbolcuyu almaktan vazgeçtikten sonra futbolcu takımına geri döndü ve ilk lig maçında 90 dk görev aldı. Bu durum ilginçti. Taş gibi futbolcuyu almaktan vazgeçildi.

Ancak ardından olanlar daha da şaşırtıcıydı. Çünkü piyasaya birden Eric Bailly transfer haberi düştü. Eric Bailly kariyerinde sakatlıkları ile ünlü bir futbolcu. Bu futbolcunun sakatlık geçmişinde son 4 yılda 76 maç kaçırdığı ve geçmişinde diz ameliyatı ve kronik uyluk sorunu olduğu biliniyor. Bu futbolcu buna rağmen transfer edildi. Acaba kulübün yetkilileri bu sakatlık geçmişini araştırdı mı?

Hemen ardından gelişme bombaları devam etti. Bu sefer de Liverpool’dan Chamberlain transferi bitme noktasına getirildi. Ancak gelin görün ki bu futbolcu da sakatlıkları ile meşhur bir futbolcuydu. Sakatlık geçmişinde son 4 yılda 88 maç kaçırdığı ve son sezon 3 ay boyunca sakat kalarak 14 maçta görev alamadığı biliniyor.

Şimdi insanın aklına deli sorular geliyor. Son sezon maç kaçırmamış formda futbolcular raporu temiz çıkmadı diye alınmıyor da yılda ortalama 20 maç kaçıran futbolcular nasıl oluyor da transfer ediliyor?

Acaba Beşiktaş yönetimi bu oyuncuların sakatlık geçmişine baktı mı? Yoksa kulübün hiçbirimizin göremediği bir amacı mı var?

Beşiktaş revir mi kuruyor?

Web

Instagram

Facebook

Twitter

Linkedln

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fexobey

Perte çıkmış ama motoru temiz arabayı ucuza alıp yaptırdıktan sonra kullanayım, mantığıyla oyuncu almaya çalışıyor olabilirler. Satıcı değil, binici 😂😂