Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Efsanesi John Benjamin Toshack Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Toshack'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Beşiktaş'ın Efsanesi John Benjamin Toshack Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Toshack'ın Sağlık Durumu Nasıl?

GNS
27.02.2022 - 20:30

1997-1999 yılları arasında Beşiktaş teknik direktörlüğü yapan Gallerli eski futbolcu John Benjamin Toshack'ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Siyah beyazlı ekipte bir dönem efsane maçlara imza atan Toshack'ın koronavirüsü ağır geçirdiği ve bu sebepten dolayı hastanede olduğu öğrenildi. Peki John Benjamin Toshack'ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Beşiktaş teknik direktörlerinden John Benjamin Toshack yoğun bakıma kaldırıldı. Koronavirüse yakalanan 72 yaşındaki teknik adamın sağlık durumunun nasıl olduğu merak edilmeye başlandı. Peki John Benjamin Toshack'ın sağlık durumu nasıl? John Benjamin Toshack kimdir? İşte detaylar...

Toshack'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Toshack'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Beşiktaş'a 1997 yılında gelerek 1,5 yıl kadar teknik direktörlüğü üstlenen John Benjamin Toshack korona virüs nedeniyle İspanya'da yoğun bakıma alındı. Medyada yer alan haberlere göre solunum cihazına bağlanan 72 yaşındaki teknik direktörün durumunun kritik olduğu öğrenildi.

John Toshack Kimdir?

John Toshack Kimdir?

John Benjamin Toshack 22 Mart 1949'da doğmuştur. Futbolculuk kariyerinde Liverpool formasıyla büyük başarılara imza attığı bilinmektedir. 1979 yılında teknik direktörlüğe başladığı Swansea City takımını 4. ligden alıp 1982 yılında 1. lige taşımasıyla gözde hale gelmiştir. Bu futbol tarihindeki en kısa sürede en alt ligden en üst lige çıkış rekorudur. 1984 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinin başına geçti ve takımı ikinci sıraya çekmiştir. 1985'te ilk Real Sociedad'a gitmiş ve 1987'de İspanya Kupası şampiyonluğunu kazandırmıştır. 

1989 yılında Real Madrid'i 107 golle şampiyon yapmıştır. Daha sonra sırasıyla Galler Milli Takımı, Real Sociedad ve Deportivo takımlarını çalıştırmıştır. Deportivo'ya da kral kupası kazandıran Toshack o sezon UEFA kupasında İspanyol ekibinin tarihteki en büyük başarısı olan yarı finale yükselmesini sağlayan isimdir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın