Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş’ın Amacı Afrika Kupasını Kazanmak mı?

etiket Beşiktaş’ın Amacı Afrika Kupasını Kazanmak mı?

Mehmet Ali Deniz
12.08.2023 - 13:21

Beşiktaş için transfer dönemi son hızıyla devam ediyor. Yönetim gördüğüm kadarıyla takımı atletik olarak iyi bir seviyeye getirebilmek için yoğun olarak Afrikalı futbolcuları takımda bulundurmayı tercih ediyor.

Süper Lig başlıyor bu plan bu birkaç ay için işe yarayabilir. Peki ya sonra?

Ocak ayına geldiğimizde Beşiktaş’ı büyük bir sorun karşılayacak.

Afrika Uluslar Kupası 16 Ocak’ta başladığında Beşiktaş’ın kadrosundaki Afrikalı Milli futbolcular Kupa için milli takıma çağırılacaklar. Peki Beşiktaş’ın kadrosunda kaç tane Afrikalı ve Milli futbolcu var biliyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vincent Aboubakar, Jean Onana, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Daniel Amartey, Omar Colley ve Rachid Ghezzal. Yani toplam yedi futbolcu milli takım kadrosuna çağırılabilir.

Vincent Aboubakar, Jean Onana, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Daniel Amartey, Omar Colley ve Rachid Ghezzal. Yani toplam yedi futbolcu milli takım kadrosuna çağırılabilir.

Yaklaşık bir ay sürecek bu kupanın öncesi futbolcuların çağırılması ile etki başlayacak. Ardından kupa süresince futbolcuların olmayışı ile devam edecek. Sonra da kupadan yorgun veya sakat dönüşleri ile birlikte en az iki ay yani sekiz hafta Beşiktaş’ın takımının performansını doğrudan büyük bir zarara uğratacak.

Sesli düşünüyorum. Acaba bir maçın bile şampiyonu belirlediği bir ligde 8 hafta bir takımın şampiyonluğu kaybetmesi için yeterli bir süre mi?

Size soruyorum. Acaba Beşiktaş yönetimi bu futbolcuları alırken bu hesabı yaptı mı? Bu kadar Afrikalı ve Milli futbolcuyu takımda bulundurmanın riskini analiz etti mi?

Şimdi de Beşiktaş yönetimine soruyorum. Acaba bu kadar büyük bir hatanın yapılması bir yönetim basiretsizliği mi? Yoksa hiçbirimizin göremediği bir amacınız mı var?

Afrika Kupasını kazanmak?

Web

Instagram

Facebook

Twitter

Linkedln

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tehuti

neyse beter olun dallamalar, depremde ölenlerin, yakınlarını kaybedenlerin ahı daima üzerinizde olsun. biz ne bok yedik de daha enkaz altındakilerin çığlıkla... Devamını Gör

Tehuti

bir kulüp sezon öncesinde en fazla bu kadar sıçabilir. en önemli oyuncularından zaiss ve redmond'u elinde tutamıyorsun, talip olup anlaştığın, uçak biletini ... Devamını Gör