Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş İçin Serdar Taşçı İddiası

Beşiktaş İçin Serdar Taşçı İddiası

Beşiktaş Türk asıllı Alman oyuncu için devreye girdi!

Siyah-Beyazlıların devre arasında bir stoper transferi gerçekleştireceği ve bu doğrultuda Türk asıllı Alman oyuncuya teklif götüreceği öne sürüldü.

Devre arasında stoper transferi yapmak istediği belirtilen Beşiktaş'ın resmi teklifte bulunduğu Dnipro'lu Douglas Silva'nın alternatifini de belirlediği öne sürüldü.

Milliyet gazetesinin iddiasına göre siyah-beyazlı kulüp, stoper için Ukrayna ekibi Dnipro'da forma giyen Brezilyalı Douglas'a resmi teklif götürdü. 

Ara transferde mutlaka bir stoperi kadroya katmak isteyen Beşiktaş yönetiminin Douglas transferinin gerçeklememe ihtimaline karşı B planını da hazırda tuttuğu ifade edildi. 

Kara Kartal'ın Brezilyalı savunmacıyı kadrosuna katamaması halinde Spartak Moskova'da forma giyen Türk asıllı Alman stoper Serdar Taşçı'ya yöneleceği savunuldu.

Öte yandan Beşiktaş’ın, Douglas’ın transfer edilmesi halinde bile Serdar Taşçı’yı kadrosuna katabileceği iddia edildi. Kadrodaki stoperlerden ikisinin devre arasında ayrılması durumunda siyah-beyazlıların, Douglas’la birlikte geçtiğimiz yıllarda Almanya Milli Takımı forması giyen Serdar’ı da transfer edeceği ileri sürüldü.

Kaynak: http://www.goal.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın