Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Hazırlık Maçında Rakibini Gole Boğdu

Beşiktaş Hazırlık Maçında Rakibini Gole Boğdu

Milli takım maçları nedeniyle lige 1 hafta ara verilmesi Beşiktaş'ın hızını kesmedi. Siyah-beyazlı takım Beylerbeyi ile oynadığı hazırlık maçını 6-0 kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlılar maça; Günay Güvenç, (Hüseyin Yılmaz dk. 70) Serdar Kurtuluş, Andreas Beck, (Kaan Baysal dk. 41) Alexis Delgado, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Necip Uysa,(Sezer Yıldırım dk. 41) Jose Sosa, (Hamza Küçükköylü dk. 41) Mustafa Pektemek ve Sedat Şahintürk, (Yusuf Oyit dk. 70) 11'iyle başladı.

40'ar dakika üzerinden iki devre oynanan hazırlık maçında ilk yarı Jose Sosa’nın 10. ve 40. dakikada attığı gollerle 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Mustafa Pektemek (dk. 42), Tolgay Arslan (dk. 45), Hamza Küçükköylü’nün (dk. 70 ve 76.) attığı gollerle Beşiktaş maçı 6-0 kazandı.

Milli takımlarda olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Denys Boyko ve tedavisine devam edilen Gökhan Töre ile bireysel çalışan Tolga Zengin ve sağ baldırında darbeye bağlı kas içi kanaması olan Veli Kavlak antrenman maçına katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
6
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın