Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Yağmur Engeli: Maç Yarıda Kaldı

Beşiktaş'a Yağmur Engeli: Maç Yarıda Kaldı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, dostluk maçında Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma, aşırı yağmur nedeniyle 53. dakikada hakem tarafından iptal edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ın, Hoffenheim'la oynadığı hazırlık mücadelesi hava muhalefetine takıldı.

Karşılaşmanın hakemi, yoğun yağış sonrası sahaya yıldırım düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak dakikalar 53'ü gösterdiğinde önce maça ara verdi, daha sonra maçı iptal etti. Maç bu dakikaya kadar golsüz eşitlikle devam ediyordu.

Yaşanan bu durum akıllara geçtiğimiz sezonu getirdi. Geçen sezon ligin ikinci yarısının başlamasıyla Beşiktaş'ın oynaması gereken Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları, yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmiş ve Beşiktaş uzun süre lige 2 maç eksiğiyle devam etmişti.

Beşiktaş, 30 Temmuz Cumartesi günü Eibar ile hazırlık maçı yapacak.

Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktı

Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktı

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül, yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Taraftarlar da maç öncesinde Gökhan Gönül lehine tezahüratlarda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın