Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Mesut Özil Cevabı

Beşiktaş'a Mesut Özil Cevabı

Enver K.
21.08.2015 - 13:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, ortasaha arayışında olan Beşiktaş'ı üzecek bir açıklama yaptı.

Kadrosuna mutlaka en az bir ortasaha oyuncusu katmayı amaçlayan Beşiktaş'ın, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'e kancayı taktığı ve transfer çalışmalarına başladığı iddia edilmişti.

Fransız teknik adam Wenger ise, bugün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, konuyla ilgili gelen bir soruya, 'Muhteşem bir futbolcu, tamamen kulübüne bağlı ve iyi sonuçlar almaya odaklanmış durumda' cevabını verdi.

Geçen sezon yaşadığı ciddi sakatlıktan dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Mesut, 2014-2015 sezonunu 32 resmi maçta görev alıp 5 gol 8 asistle tamamlamıştı. 26 yaşındaki futbolcu, Arsenal'de Şubat ve Nisan aylarının en iyi oyuncusu seçilmişti.

27 yaşındaki Alman Milli ortasaha futbolcusu, İngiltere Premier Lig'de son iki sezonda Cesc Fabregas'tan sonra en çok asist yapan ikinci oyuncu olmuştu.

2013 yazında 50 Milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Arsenal renklerine bağlanarak Londra temsilcisinin tarihindeki en pahalı transfer olan ortasaha futbolcusu, Londra'daki ilk sezonunu ise 7 gol ve 13 asistlik bir performansla tamamlamıştı.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın