Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, 2011 Süper Kupa Finali'nin Oynanmasını İstiyor

Beşiktaş, 2011 Süper Kupa Finali'nin Oynanmasını İstiyor

Enver K.
17.10.2015 - 11:04

2010-11 sezonu sonunda şike davasından dolayı oynatılmayan Süper Kupa Finali, iki takımın yöneticilerinin üzerine atılı suçlardan beraat etmesiyle yeniden gündeme geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şike davası diye adlandırılan davada yargılanan Beşiktaşlı eski yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu’nun beraat etmesi, Beşiktaş Yönetimi’ni harekete geçirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre mahkeme sonucunun açıklanmasından sonra resmi sitesinden yaptığı açıklamada Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’nun suçsuz olduklarına zaten başından beri inandıkları yönünde ifadeler kullanan siyah - beyazlı kulüp, şimdi de Süper Kupa’nın oynanması için TFF’ye başvuracak.

HUKUKA UYGUNLUĞU ARAŞTIRILACAK

O dönemki TFF Yönetimi’nin oynatmadığı Süper Kupa, davanın sonuçlanmasıyla tekrar gündeme gelirken, Beşiktaş Yönetimi ilk olarak hukuki açıdan bu işin mümkün olup olmadığını araştıracak. Şartların uygun olması durumunda, Beşiktaş Yönetimi, resmi olarak TFF’ye finali oynamak için başvuracak.

2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası’nı kazandığı için böyle bir hakkı bulunan Beşiktaş Yönetimi’nde, bu konuyu Fikret Orman ile görüşerek gündeme getiren yöneticilerin “Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe aklandı. Belki Yargıtay’ı bekleyin diyebilirler ama yine de şimdiden Süper Kupa için gerekli hazırlıkları yapmakta yarar var. Madem iki camianın o sezonki kupaları aklandı o zaman Süper Kupa da görkemli bir şekilde oynatılmalı. Oynatılırsa bu maç çok anlamlı olacak. Derbiden ziyade kötü günleri geride bırakabilecek bir dostluk maçı havasında geçebilir. Tribünler yarı yarıya olabilir” diye konuştukları ortaya çıktı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
9
6
5
4
4
0