Görüş Bildir
Haberler
Bergüzar Korel Takipçilerine Döndüğünü İşte Böyle Duyurdu!

Bergüzar Korel Takipçilerine Döndüğünü İşte Böyle Duyurdu!

dicle demir
02.06.2022 - 16:37

Bergüzar Korel 12 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nişanlanmıştı. Bu evlilikten üç çocukları olan çift, her daim gözleri üstlerine çekmeyi başarıyor.  Bergüzar Korel e-ticaret markasının yüzü olduğu haberini duyan sevenlerini sevinddirdi. E-ticaret, iş birliğini reklam filmi ile duyurarak Bergüzar Korel ile 'Annelik yolculuğu burada başlar.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bergüzae Koreli, reklam filminde, gece uyanıp çocuklarıyla ilgilendiği, sabah kahvaltı hazırlama telaşını ve parkta üstünü kirleten çocuklarının peşinden koşturduğu anları canlandırdı.

Bergüzar Koreli Ekranlara Dönüş Duygularını Anlattı!

Bergüzar Koreli Ekranlara Dönüş Duygularını Anlattı!

Bergüzar Koreli, İnstagramda yaptığı paylaşımda şunları söyledi; 

Ailen neresi ise evin orası elbet..

Ama küçük balkonumu,kahve makinamı,koltuğumu,duvarlarımı,duşumu,kapımı,halımı,oyun odasındaki minderleri,yastığımı,duvarlardaki fotoğraflarımı,buzdolabı üzerinde duran gittiğimiz her ülkeden büyük bir heyecanla getirdiğim magnetlerimizi, ali’min ilk yaptığı resmi,odamıza vuran güneşi,gece kalktığımda çocuklarım uyurken öpüp kulaklarına dua fısıldamak için geçtiğim koridoru,kahvaltı soframızı,tabaklarımı,havlumu,çarşafımı,sabunumu,dolaplarımı,evi ev yapan duvarlarda bizde iz bırakan tüm anılarımızı…

Çok özlüyorum..

Bu liste böyle uzar gider..

Kimine deli saçması geliyor biliyorum.

Al hepsini yanına bitsin bu dert diyebilirsiniz.

Ama öyle değil işte☺️

Benim gibi olduğu yere kök salan biri için bütün bunların anlamı çok büyük.

Şimdi olduğumuz yerde anıları biriktirip daha büyük bir heyecan ve özlemle tüm sevdiklerimizle uzun sofralarda buluşuyoruz aslında.

“Canım çok özledim bi kahve içelim” samimiyetsizliği hiç uğramıyor artık mahallemize,planlar yapılıyor ve gerçekten birbirimize kavuştuğumuz an dibine vuruyoruz hasretin de muhabbetin de yemeğin de.

Bu güzel işte🤍

Oyuncunun reklam filmine hem arkadaşlarından hem de takipçilerinden çok beğeni yağdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın