Görüş Bildir
Haberler
Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem Şarkısını Okuyan Gülşen Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem Şarkısını Okuyan Gülşen Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Hayatı boyunca yaşadığı zorluklar ve çektiği sıkıntılardan dolayı 'Acıların Kadını' lakabıyla tanınan Bergen'in hayatı film oldu. Her kostümüyle olay olan şarkıcı Gülşen, Bergen için özel olarak hazırlanan saygı albümünde Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okudu. Gülşen'in yorumu bir kısımdan büyük beğeni toplarken bir kısımdan ağır eleştiri toplarına tutuldu. Gülşen'in performansı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Popstar ile tanınan şarkıcı Mehtap, Gülşen'e 'Hodri meydan!' dedi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünü oynadığı Bergen filmi 4 Mart'ta vizyona girmek için artık gün sayıyor. Arabeskin kraliçesi, Acıların Kadını Bergen'in anısına saygı albümü hazırlandı. Albümünde Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını Gülşen okudu. Gülşen'in performansı sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Bir kesimden beğeni toplayan Gülşen, eleştiri de aldı.

''Bu Kadar İyi Olamazdı Bir Şarkı"

''Bu Kadar İyi Olamazdı Bir Şarkı"

Sahne kostümleriyle magazinin sıcak gündeminden düşmeyen Gülşen, Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okudu. Bir kısım Gülşen'in yorumunu hiç beğenmediğini söylerken bir kısım da 'Bu kadar modernize edilip bu kadar iyi olamazdı bir şarkı' yorumunu yaptı.

Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Sosyal Medya İkiye Bölündü!

''Gülşen Olmamış Canım Benim...''

''Gülşen Olmamış Canım Benim...''

4 Mart'ta yayınlanacak albümünde kendisinin de seslendirdiği 'Sen Affetmem Ben Affetmem' şarkısını Gülşen'den dinleyen Mehtap Yılmaz, Gülşen'in okuduğu şarkıyı beğenmediğini dile getirdi. Popstar Mehtap Yılmaz, Instagram hesabından Gülşen'in fotoğrafını paylaşarak altına ''Gülşen olmamış canım benim. Çok kötü. Otur sıfır!! Şimdi sakince beni bekle'' notunu düştü.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasret Uncu

Mehtap müthiş okur.. Adım gibi eminim 😍❤️