Görüş Bildir
Haberler
Berdan Mardini'nin Eski Eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile Birlikteliğini İlan Etti! Yasak Aşk Skandalı...

Berdan Mardini'nin Eski Eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile Birlikteliğini İlan Etti! Yasak Aşk Skandalı...

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan ve son olarak yeniden yollarını ayıran iş insanı Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'den henüz boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı Fatoş Yelliler ile birlikteliğini sosyal medyadan ilan etti. Gökhan Göz'ün yasak aşk iddialarını yalanladığı ve 'hakkımı helal etmiyorum' dediği Fatoş Yelliler ile sarmaş dolaş karelerini paylaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranması görenleri şaşırttı. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini'nin 2010 yılında hayatını birleştirdiği ve iki çocuğunun annesi olan Fatoş Yelliler, modacı Gülşah Saraçoğlu ile uzun süre aşk yaşayan iş insanı Gökhan Göz ile henüz boşanmadan yasak aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz Mart ayında 11 yıllık eşi Berdan Mardini'den boşan iki çocuk annesi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile birlikteliğini artık saklamıyor. İşte detaylar...

"Boşanma Arifesindeyken Tanıştık"

"Boşanma Arifesindeyken Tanıştık"

Yelliler, hakkında çıkan haberlerin ardından, 'Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı.' açıklamasını yaparak, özür dilemişti. 

'Mezhepsiz' Demişti

Göz, Fatoş Yelliler'in bu sözlerinin ardından, 'Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir.' şeklinde sert konuşmuştu.

Aşklarını İlan Ettiler!

Aşklarını İlan Ettiler!

Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile 5. kez barışan ve çok geçmeden birlilkteliklerine son veren Gökhan Göz'den şaşırtıcı bir paylaşım geldi.

Göz, bir dönem adının 'yasak aşk' iddialarına karıştığı Fatoş Yelliler ile birlikte yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. İş insanı, Yelliler ile Karadağ'ın Budva şehrinde verdikleri pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak, birlikteliğini ilan etti.

Fatoş Yelliler de sevgilisinin gönderisine kalp emojilerini eklemeyi ihmal etmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Eşten İlk Hamle

Eski Eşten İlk Hamle

Türkücü Berdan Mardini de eski eşinin aşkı ilanından sonra çocukları Ezmira ve Miran ile birlikte objektif karşısına geçti. Bir hayli keyifli olduğu görülen Mardini, gönderisinde, 'Peki bu fotoğraf nasıl? Ben çekmedim. Kalbim, dünyam, her şeylerim... Dünyanın en güzel aşkları...' ifadelerine yer verdi.

Gülşah Saraçoğlu Eski Sevgilisi ve Fatoş Yelliler'i Topa Tutmuştu

Gülşah Saraçoğlu Eski Sevgilisi ve Fatoş Yelliler'i Topa Tutmuştu

39 yaşındaki ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, beşinci kez ayrıldığı eski sevgilisi Gökhan Göz ve Fatoş Yelliler aşkı için şu yorumda bulunmuştu: 'Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum. 'Skandal yasak aşk' iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)... Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Aldatıldığıma değil, 'Kendime neden bunları yaptırıyorum?' diye. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım... En başta karşı tarafın iki evladı hatrına ve kendi adıma, kaliteme yakıştıramamakla beraber hiçbir din, dil ve ırkta kabul edilemeyecek bir ilişkiler yumağı, çelişkiler zinciri ve de ahlak çöküntüsü... Bu yaşanılanların detayını A'sından Z'sine gayet net bildiğim halde yine de bu bildiklerimi detaylandırıp parantezleri açmayıp konuşmayacağım. Zira konuşursam işte o zaman herkes susar ve bu trajedya da figürasyon olan kişiler insan içine dahi çıkamazlar. Tabii bir nebze yüzleri varsa.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın