Görüş Bildir
Haberler
Berat Albayrak 'Unutulmak' İstiyor: Kendi Sözlerini Hatırlatan Habere Erişim Engeli Kararı Aldırdı

Berat Albayrak 'Unutulmak' İstiyor: Kendi Sözlerini Hatırlatan Habere Erişim Engeli Kararı Aldırdı

İstifasının ardından nerede olduğu tartışma konusu olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'Damat Cumhurbaşkanımız Ay'a 4 şeritli yol yapacağım dese inanacak seçmenimiz var demişti. Damat gitti ama fikirleri hala iktidarda' ifadelerinin yer aldığı habere erişim engeli kararı aldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Albayrak'ın istifasının ardından nereye gittiği tartışma konusuydu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milli Uzay Programı'nın tanıtımında 'İnşallah Ay'a gidiyoruz' sözlerini eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Damat Cumhurbaşkanımız Ay'a 4 şeritli yol yapacağım dese inanacak seçmenimiz var demişti. Damat gitti ama fikirleri hala iktidarda' diye eleştirmişti. 

Berat Albayrak, CHP'li Öztrak'ın kendisi hakkındaki ifadelerinin yer aldığı ANKA'nın konuya ilişkin haberine erişim engeli kararı istedi.

İşte o karar 👇

İşte o karar 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
70
65
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Nasıl bir kabahati varsa artık.. . ...... Halk bu güne kadar neleri unuttu... ..... Ama damat rüyalarımıza giriyor.... Unutmak mümkün mü??? .... ..... 🤪😡😠

-1375

bence böyle olaylarda kararı veren hakim hakkında dava açılmalı.. çünkü kanunda erişim engeli verilecek durumlar nitelenmiş ama olayda böyle bi durum yok.. b... Devamını Gör

pazartesi

Merak etme Türk halkı neleri unutmadı ki?