Görüş Bildir
Haberler
Benzer Tatlar Alabileceğiniz, Hogwarts Legacy Benzeri En İyi Oyunlar

Benzer Tatlar Alabileceğiniz, Hogwarts Legacy Benzeri En İyi Oyunlar

Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Hogwarts Legacy nihayet çıkış yaptı. Oyunu denemeye henüz fırsatınız olmadıysa veya çoktan bitirip aynı tatta bir şeyler arıyorsanız gelin Hogwarts Legacy benzeri oyunlara birlikte bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diğer Harry Potter oyunlarına bir göz atabilirsiniz.

1. Diğer Harry Potter oyunlarına bir göz atabilirsiniz.

Kitapların ardından film serisi ile ortalığı kasıp kavuran Harry Potter serisi EA Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunlara da sahip. Her bir yılı ayrı bir oyunda ele alan bu yapımlarla Harry ve arkadaşlarının maceralarına direkt olarak ortak olabilirsiniz.

2. LEGO Harry Potter Oyunları

2. LEGO Harry Potter Oyunları

LEGO serisinin kendine has tarzı ile yorumlanan Harry Potter oyunları da bu dünyaya adım atmak için iyi bir seçenek. 1. ve 4. yıllar arasını bir oyun, 5 ve 7. yıllar arasını ise ayrı bir oyunda ele alan iki oyunluk koleksiyon evrene eğlenceli bir bakış atma şansı sunuyor.

3. Fable Serisi

3. Fable Serisi

Sevilen aksiyon-rol yapma serisi Fable da bizleri tıpkı Hogwarts Legacy gibi türlü türlü büyülü yaratıklar, gizemler ve elbette kötücül güçlerin olduğu bir dünya içerisinde başrole koyuyor.

4. The Wizards

4. The Wizards

Bu oyunla kendinizi gerçek bir büyücü gibi hissedeceğinizin garantisini veriyoruz! The Wizard bizleri adından da anlaşılabileceği gibi bir büyücü olarak türlü maceraların tam ortasına atıyor. VR cihazlar için geliştirilmiş oyun bu teknolojinin de gücünü arkasına alarak her büyüyü, her hareketi kendimizin yapmasına imkan vererek insanı atmosferi içine kolayca alıveriyor.

5. Spellcaster Universtiy

5. Spellcaster Universtiy

Hogwarts sıktı mı? Sağda solda koşup duran şamatacı hayaletlerden, sürekli değişen merdivenlerden gına mı geldi? Gelin kendi büyü okulunuzu kurun! Spellcaster University her şeyinden sizin sorumlu olacağınız bir büyücülük okulu kurmak için tam yetkiyi ellerinize teslim ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wands

6. Wands

Olivander's ziyaretini tamamlayıp asasını kapan gelsin! VR cihazlar için geliştirilmiş Wands ellerimizde bir asa varmışçasına büyüler yapabilmemizi, bulmacalar çözmemizi ve elbette ki düşmanlarımızın üstesinden gelmemizi istiyor.

7. The Sims 4 Realm of Magic

7. The Sims 4 Realm of Magic

The Sims serisinin alamet-i farikası ek paketlerin bazıları kabul edelim ki epey eğlenceli. The Sims 4 için sunulan bir DŞC olan Realm of Magic ile ise bizleri tıpkı Hogsmade gibi büyülü bir mahalleye götürüyor, büyülü güçler öğrenmemiz için elimize bir asa veriyor ve daha pek çok 'büyücü işi' şey yapmamıza olanak sağlıyor.

8. Potion Craft: Alchemist Simulator

8. Potion Craft: Alchemist Simulator

Favori dersi iksir, favori profesörü Snape olanları böyle alalım. Potion Craft sayesinde Hogwarts'a adım atmadan önce dahi iksir sanatında ustalaşabilirsiniz. Türlü iksirler yaparak simya ilminin kapılarını araladığımız oyunun sanat tarzı da dikkat çekici.

9. Dragon Age Serisi

9. Dragon Age Serisi

Koskoca bir evren, keşfedilecek uçsuz bucaksız bir dünya ve üstelik de büyülü güçler, sihirli yaratıklarla dolu! RPG türünün sevilen serilerinden olan BioWare imzalı Dragon Age iştahınızı bir nebze de olsa dindirebilir diye düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın