Görüş Bildir
Haberler
Bengü İkinci Kez Anne Oldu: Bengü ile Selim Selimoğlu'nun Oğluna Verdiği İsim Herkesi Şaşırttı!

Bengü İkinci Kez Anne Oldu: Bengü ile Selim Selimoğlu'nun Oğluna Verdiği İsim Herkesi Şaşırttı!

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan Bengü bugün ikinci kez anne oldu.2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, ikinci kez anne oldu. Peki, Bengü ile Selim Selimoğlu oğluna hangi ismi verdi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Bengü ile iş insanı Selim Selimoğlu, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İlk kızı Zeynep'i evliliğinden tam bir yıl sonra kucağına alan Bengü, bugün ikinci bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Bu kez bir oğlu olan Bengü, bebeğine verdiği isimle ise herkesi şaşırttı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan Bengü ile Selim Selimoğlu, bakın oğullarına hangi ismi verdi...

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, dün de ikinci kez anne oldu.

Bebeğine Selim Adını Verdi

Bebeğine Selim Adını Verdi

Çift, dünyaya gelen oğullarına Selim adını verdi. 3760 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda doğan Selim ile annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Selim'in Hayaliydi"

"Selim'in Hayaliydi"

Bengü, oğlunun ismiyle ilgili, 'İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior 'Selim Selimoğlu' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim'e bıraktık' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın