Görüş Bildir
Haberler
Belki de Kadınları En Mutlu Eden Hediye: Altın Yüzüklerde Bigoldi Şıklığı

Belki de Kadınları En Mutlu Eden Hediye: Altın Yüzüklerde Bigoldi Şıklığı

Kadınların asırlardır hatta binlerce yıldır favori takısı; altın yüzükler. Binlerce farklı modelde üretilen, son teknoloji ve moda rüzgarıyla rekabet eden binlerce üretici ve kuyumcunun vazgeçilmezi olan bu takılar tarihte ilk kez tunç çağında görülmüş. Günümüzde her türlü farklı aksesuar, kıyafet vb. Ürün ile eşsiz kombinlere yön çizmek ve kişinin tarzını yansıtmak için kullanılmaya başlamıştır. Gündelik spor giyime uygun modeller, klasik modeller her türlü koşulda kadınların kullanmaktan vazgeçemeyeceği bir takı için pek çok farklı üretici tarafından üretilmektedir. Evlilik yüzüğü olarak tanımlanan alyanslar ve teklif yüzüğü olarak tanımlanan tektaşlar ise yüzük kullanımı geleneklerinden doğan ritüellerdir. Bu ritüellere temel oluşturacak, aşkı, birlikteliği, sadakati simgeleyecek kadar büyük sembolik anlamlara sahip olan bir takının da online alışveriş rüzgarına katılmaması işten bile değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hediye olarak da kadınları en mutlu eden altın yüzük modelleri çeşitliliği kişinin tarzını en çok yansıtan ürünü edinebilmeniz için belli bir çeşitlilikte olmalıdır. Bu noktada Bigoldi.com sizler için en özel ürünleri sürekli yenilenen koleksiyonlarında derliyor ve her geçen gün geliştiriyor. Sürekli güncel modeller ile web sitesinde yer alan onlarca alt kategori ve ana kategoride beğeninize sunuyor. Hazır anlatmışken biraz daha detaya inerek altın yüzüklerin çeşitlerini gelin beraber inceleyelim.

Baget Altın Yüzük Modelleri

Baget Altın Yüzük Modelleri

En çok tercih edilen takılar arasında yer alan yüzükler oldukça geniş ürün grubunda yer almaktadır. Farklı modeller, tasarımlar yıllar içerisinde modanın da etkisi altında kalarak teknolojinin gelişmesi ile beraber farklı formlarda kullanıcıları ile buluşmuştur. Altın yüzük denildiğinde karşımıza çıkan son yılların vazgeçilmez trendi baget altın yüzük kesim tarzı ile beraber ışığı en çok yansıtan dolayısıyla ışığıyla büyüleyen modeller arasında yerini oldukça sağlam bir şekilde almıştır.  Elbette baget altın yüzük modelleri söz konusu olduğunda her zevke hitap edecek modeller geliştirilmeye her el yapısına uygun şekillerde taşlar görünüm kazanmayı da sürdürmüştür. Oval,kare, dikdörtgen her zevkin en iyi seçimi en şık görünümüyle hazırlanmıştır. Baget yüzük altın modern kesim olup 14 faset yüzeyine sahip olmakla beraber derinliğinden dolayı ışıltısını her daim koruyan bir modeldir. Altının farklı renkleri ile de buluşan bu modelde beyaz, rose veya doğal altın renklerini bulmak mümkündür. Günlük yaşamda beyaz renklerde takı tercih eden kişiler için beyaz altın baget yüzük seçenekleri mevcutken tüm takıları sarı olan kadınlar için sarı altın baget yüzük ise benzersiz bir seçimi oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra ayar ölçüleri ile 14 ayar baget yüzük, 22 ayar altın baget yüzük seçenekleri de mevcuttur. Evrensel duyguların ortak temsili olan bu takı grubunun her kadının seçimlerine en iyi şekilde yanıt vermesi oldukça büyük önem taşır. Bu nedenler altın yüzükler zanaatkarlar tarafından hazırlanırken pek çok detay oldukça önemli olmaktadır. Her zevke hitap edebilecek opsiyonlarda, görüntüsüyle tüm duyguları betimleyecek şıklıkta bir tasvir ortaya çıkarılmaktadır. Böylece sevginin, aşkın, birlikteliğin temsili olacaktır. Bu anlamda elbette gerek şekli gerek rengi gerek ışıltısıyla parmaklarınızı çevreleyecek olan bu şıklık harika bir seçim olacaktır.

Renkli Taşlı Altın Yüzük Modelleri

Renkli Taşlı Altın Yüzük Modelleri

Altın takılar arasında seçiminiz yüzüklerden yana ise renkleriyle tarzınıza yön veren trend görünüm renkli taşlı altın yüzük tasarımlarına bir göz atmak etkili bir seçenek için doğru bir adım olacaktır. Yüzükler tüm dünyada oldukça değerli takılara dönüşüm sürecinde gerek modanın teknolojinin gerek evrensel kabul gören duyguların temsili olmasının oldukça etkisi bulunmaktadır. Kuyumculuk sektörünün bu denli gelişimi elbette birtakım değişimleri de beraberinde getirmiştir. Farklı zevklere, farklı stillere en iyi şekilde yanıt vererek her kadının kendini en iyi yansıtan yüzüğünü hazırlamak zanaatkarlar için oldukça önem kazanmıştır. Renklerin yüzüklerde yer alması oldukça eskidir. Değerli taşların kullanımı ile beraber renkler yüzüklerde yer almaya başlamıştır. Kimi zaman pembe taşlı altın yüzük seçimi yapabilirken kimi zaman mavi taşlı altın yüzük göz alıcı bir seçimi oluşturmuştur. Bu anlamda Bigoldi Jewelery renkli taşlı yüzük altın kategorisinde oldukça geniş ürün seçeneğini kullanıcılarla buluşturmaktadır. Bunun yanı sıra altın renkli taşlı yüzük seçeneklerine renkli altın yüzük opsiyonlarını da ekleyerek örneğin; mavi taşlı seçim yaparken beyaz altın rengi ile tercih etme seçeneğiyle opsiyonlarını çok daha geniş bir şekilde oluşturmuştur.  

Kadınlar takı seçimlerinde zevklerini en iyi şekilde yansıtan modellere yönelmektedir. Renklerin güçlü enerjilerinden faydalanmak görünümüne renk katmak isteyenlerin tercihi ise bu altın yüzük tasarımları olmaktadır. Bu modeller gerek kesimi gerek şekli gerek taş detayları ile oldukça farklı seçenekleri beraberinde getirmektedir. Altın renkli taşlı yüzük ise bu seçimler arasında renkleri ile büyüleyen modelleri oluşturur. Kimi zaman sevdiklerimize kimi zaman aşkımıza kimi zaman bireysel olarak tercih ettiğimiz bu yüzükler farklı ayar değerleri ile de bulunmaktadır. Bigoldi Jewelery arzu edilen ayarda 8, 22, 14 ayar renkli taşlı yüzük modelleri ile kullanıcıları buluşturmaktadır.

Altın Yüzüklerle Kombin Altın Bileklik Modelleri

Altın Yüzüklerle Kombin Altın Bileklik Modelleri

Takı seçimi yaparken pek çok kadın, kombin seçenekleriyle beraber değerlendirmektedir. Böylece gerek günlük yaşamda gerek özel bir davette kombin takılar ile görünümünü çok daha benzersiz kılmak mümkün olmaktadır. Bu anlamda pek çok yüzük tasarımı, modeli benzer şekilde uyumunu sürdürecek bilekliklerle oldukça bir şekilde tamamlanmaktadır. Örneğin yüzük seçimlerinde tercih edilen baget modellere baget altın bileklikler eşlik ederken; rengarenk renkleri ile büyüleyici yüzükler ise charmlı bilekliklerle veya diğer pek çok tasarım ile harika bir kombin yakalayabilmektedir. Bunlara ek olarak çeyrekli bileklik seçimleri de gerek yatırım gerek şıklık anlamında son yılların trendi olarak görülmektedir. Bunlara ek olarak bileklikler farklı ayar değerleri örneğin; 8, 14, 22 ayar bileklik olarak tercih edilebilirken diğer taraftan farklı renkleri ile de takı seti oluşturmaya oldukça uygundur. Bigoldi Jewelery altın takı grubunda sonsuz çeşitleri; benzersiz görünümleri ve her zevke hitap eden renkleri ile kullanıcılar ile buluşmaktadır. Kimi zaman sevdiklerinize kimi zaman bireysel seçimleriniz noktasında Bigoldi ile cevher sende!

Siz de yılbaşı ve sevgililer günü için hediye arayışındaysanız veya kendinizi şımartmak için bir sebep arıyorsanız yüzlerce model içerisinde 8 ayar ve 14 ayar en uygun altın yüzükler sizin için Bigoldi’de

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra Parmak

logos kuyumculuğun sitesinde yüzde 25 indirim var bir tane eşime hediye yüzük aldım

samet parlak

site linki atar mısın

Emrah Taç

siteyi inceledim güzel ürünler varmış eşinize sevgilinize güzel hediyeler alınabilinecek bir site