Görüş Bildir
Haberler
Belgin Doruk'un Oğlu Aydın Birsel Evinde Ölü Bulundu! Aydın Birsel Kimdir? Aydın Birsel Kaç Yaşında Öldü?

Belgin Doruk'un Oğlu Aydın Birsel Evinde Ölü Bulundu! Aydın Birsel Kimdir? Aydın Birsel Kaç Yaşında Öldü?

GNS
14.12.2021 - 18:03

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel evinin kapısında ölü bulundu. Bursa'da yaşayan yönetmen ve senarist Aydın Birsel'in evinin kapısında bu şekilde bulunması ailesi ve sevenlerini dehşete düşürdü. Konu ile ilgili araştırma başlatan emniyet mensupları soruşturmanın devam edeceğini duyurdu. Peki Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel kimdir? Aydın Birsel kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük Hanımefendi olarak akıllara kazınmış olan Yeşilçam'ın efsane ismi Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel evinin önünde ölü bulundu. Ailesini ve çevresindeki insanları hüzne boğan olay aynı zamanda dehşete düşürürken, polis soruşturma başlatıldığını ifade etti. Peki Aydın Birsel kimdir? İşte detaylar...

Site Kapısının Önüne Düştü

Site Kapısının Önüne Düştü

Saat 09.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir sitede meydana gelen olayda sabah saatlerinde sitenin önünde düşüp ağzından ve burnundan yaralanan Aydın Birsel, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Birsel'e müdahale etti. Burnuna tampon yapan sağlıkçıların hastaneye gitme talebini reddeden Aydın Birsel, daha sonra Mudanya'ya gitmek için taksi çağırdı. Taksiye bineceği sırada burnu tekrar kanayan Birsel, sürücüye yüzünü yıkayıp geleceğini belirterek evine çıktı.

Dairesinin önüne gelen Birsel, kapının önünde fenalaşıp yere yığıldı. Birsel'i yerde kanlar içinde yatarken gören apartmandakiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Aydın Birsel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

Aydın Birsel Neden Öldü?

Aydın Birsel Neden Öldü?

Bursa'da yaşadığı bir sitede düşme sonucu yaralanan 54 yaşındaki Aydın Birsel daha sonra hastaneye gitmek üzereyken fenalaşarak hayatını kaybetti.

Aydın Birsel Kimdir?

Aydın Birsel Kimdir?

Yeşilçam'ın Küçük Hanımefendisi olarak bilinen, 1950'li ve 1960'lı dönemin önde gelen Türk sinema yıldızlarından Belgin Doruk ve senarist Özdemir Birsel'in oğlu Aydın Birsel, 1967 senesinde dünyaya gelmiştir. Belgin Doruk’un 2’nci evliliğinden plan Aydın Birsel, 54 yaşındaydı ve Gül isminde bir ablası bulunmaktadır. Bursa'da bir siteye taşınan Aydın Birsel, gözlerden uzak bir hayat sürmekteydi. Aydın Birsel, 2013 senesinde Belgin Doruk'u anma etkinliğinde, Türkan Şoray'ın elinden plaket almıştı. 28 Haziran 1936 tarihinde dünyaya gelen Belgin Doruk ise 26 Mart 1995 tarihinde yaşamını yitirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?