Görüş Bildir
Haberler
Belçika-Portekiz Maçı Güvelik Sebebiyle Portekiz'e Alındı

Belçika-Portekiz Maçı Güvelik Sebebiyle Portekiz'e Alındı

Batuhan
23.03.2016 - 13:51

Belçika Futbol Federasyonu, güvenlik gerekçesiyle Salı günkü Belçika-Portekiz maçını iptal etti. Portekiz'in 'Burada oynayalım' önerisini Belçika kabul etti. Maç Salı günü TSİ 21:45'te Leiria'da oynanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün düzenlenen terör saldırıları nedeniyle önce milli futbol takımının sabah antrenmanı da iptal edildi. Belçika Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Brüksel'deki Kral Baudouin Stadı'nda yerel saatle 11.00'de gerçekleştirilmesi gereken sabah antrenmanının iptal edildiği bildirildi.

Ardından Brüksel'de 29 Mart Salı günü oynanacak Belçika-Portekiz özel maçının da iptal edildiği açıklandı. Brüksel şehri yetkililerinin talebiyle iptal kararının alındığını duyuran Belçika Futbol Federasyonu, bilet alan taraftarlara biletleri getirmeleri halinde ücret iadesi yapılacağını duyurdu. İnternetten bilet alanlara ise bilet alırken kullandıkları e-mail adreslerine iade psosedürü bilgisi iletilecek. Belçika'nın Kasım 2015'te de İspanya ile oynayacağı özel maç terör saldırısı olasılığı nedeniyle iptal edilmişti.

Daha sonra Portekiz'in maçla ilgili 'Gelin, burada oynayalım' önerisi geldi. Belçika tarafı da bunu kabul etti. Maç, 29 Mart Salı Türkiye saatiye 21:45'te Leiria'da oynanacak. Cuma günü aynı şehirdeki Portekiz-Bulgaristan maçının biletleri Belçika maçında da geçerli olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın