Görüş Bildir
Haberler
Behzat Uygur'un Oğlu Nejat Uygur Kırmızı Oda Hakan Karakterine Can Verdi! Nejat Uygur Kimdir?

Behzat Uygur'un Oğlu Nejat Uygur Kırmızı Oda Hakan Karakterine Can Verdi! Nejat Uygur Kimdir?

Müge Kakşi
23.01.2021 - 17:56

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın son bölümüne yeni bir isim dahil oldu. Dizide Kumru karakterine aşık olan Hakan'ı canlandıran isim Behzat Uygur'un oğlu Nejat Uygur Oldu. Babası gibi ekranlarda olmayı tercih eden Nejat Uygur oynadığı Hakan karakteriyle izleyicilerden tam not aldı. Peki Behzat Uygur'un oğlu Nejat Uygur kimdir ve kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda dizisi her hafta farklı konuk oyuncularıyla dikkat çekmektedir. Bu hafta Kırmızı Oda Kumru karakteri için önemli olan bir karakter de diziye dahil oldu. Bu karakteri ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un torunu Jr. Nejat Uygur  canlandırıyor. Kumru karakteriyle kurduğu dostluk ve ardından ona aşık olan genç bir adamı canlandıran Nejat Uygur, can verdiği Hakan karakteriyle beğenileri üzerine topladı.

Kırmızı Oda Hakan Karakterini Oynayan Nejat Uygur Kimdir?

Kırmızı Oda Hakan Karakterini Oynayan Nejat Uygur Kimdir?

Nejat Uygur Jr. 1 Ocak 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Babası ünlü oyuncu Behzat Uygur ve amcası da ünlü oyuncu Süheyl Uygur'dur. Nejat Uygur Jr. adını ünlü oyuncu, tiyatro ve komedi duayeni dedesi Nejat Uygur'dan almaktadır. Nejat Uygur torunu olan Nejat, dedesiyle aynı ismi kullanmasından dolayı Nejat Uygur Jr. (Junior) olarak adını kullanmaktadır. O da dedesi ve amcaları gibi oyunculuk yapmaktadır. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Uygur'un asıl alanı tiyatrodur. Nejat Uygur Jr. ilk olarak arkadaşı Sina ile çektiği Vine videoları ile tanındı.

Nejat Uygur lise eğitimini TED İstanbul Koleji'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi almadı, direkt olarak aile mesleği olan ve hevesli olduğu oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerine sosyal medyada çektiği videolarla başladıktan sonra dizilere de yönelmiştir. Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Hikmet rolü tanınan Uygur, daha sonra da tanınmaya ve oyunculuğa devam etmiştir.

2016 yılında Murat Kaman’ın yazıp yönettiği başrollerini Emrah Kaman, Zafer Algüz ve Melek Baykal’ın başrollerini paylaştığı Kaçma Birader adlı sinema filminde rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın