Görüş Bildir
Haberler
Beğenenlerin İlham Alabileceği Duy Beni Dizisindeki Melisa’nın Yeni Nesil Kombinleri

etiket Beğenenlerin İlham Alabileceği Duy Beni Dizisindeki Melisa’nın Yeni Nesil Kombinleri

Nurseda Gerek
26.08.2022 - 08:01

Duy Beni dizisindeki stiliyle radarlarımıza takılan Melisa karakterini sizler için mercek altına aldık! Gelin, Duy Beni dizisindeki kombinleriyle dikkatimizi çeken Melisa karakterinin stilini birlikte inceleyelim. 👇

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılının en trend parçası: Renkli omuz çantası

2022 yılının en trend parçası: Renkli omuz çantası

Günümüzün en trend görünümleri renkli parçaların başrolde olduğu kombinlerde karşımıza çıkıyor. Duy Beni dizisiyle ekranlarda yer alan Melisa karakteri de, sık sık renkli aksesuarlar kullanıyor ve renkli çantalar takıyor. Karakterin stilinde sık sık renkli omuz çantaları ile karşılaşıyoruz. Hatta ve hatta gündüzden geceye her kombininde renkli bir omuz çantası mutlaka tercih ediyor.

Benzer renkli omuz çantalarını sizler için seçtik! İncelemek isteyenler buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilir.

İnci modasına yepyeni bir bakış...

İnci modasına yepyeni bir bakış...

Bildiğiniz gibi inci modası 2022 yılının başlarından beri hayatımızda. Hemen hemen her parçada yer alan inci, özellikle aksesuar alanında büyük bir hakimiyete sahip. Bir dönemin gözde aksesuarları arasında yer alan inci için günümüzün moda akımı diyebiliriz.

Duy Beni dizisinde çoğu karakter inci akımına uygun görünümlerle ekranlarda yer alıyor. Özellikle Melisa karakteri neredeyse her bölümde incinin ön planda olduğu, ilgi çekici görünümlere imza atıyor. Daha açıklayıcı bir ifadeyle, dizi boyunca hem aksesuarlarda hem de yüz stickerlarında incinin yer aldığı parçalar görmek çok olası diyebiliriz. 

Benzer bir incili kolye ve incili yüz stickerı için buraya tıklayabilirsiniz.

Şık çorap modelleriyle değişen stil dengeleri...

Şık çorap modelleriyle değişen stil dengeleri...

Hatırlarsanız bir dönem ayakkabıdan çorap görünmesi epey itici kabul edilmişti. Bu kabulleniş peşi sıra babet çorabına olan ilgiyi de arttırmıştı. Fakat günümüzde dengeler değişti ve artık çorap görünümü modanın trendlerine oturdu. Artık çorapsız gezer gibi kombinler yapmak epey avam görünümlere neden oluyor. 

2022 yılı itibariyle çorap modasının büyük ilgi görmeye başladığını söyleyebiliriz. Duy Beni dizisinde karşımıza çıkan Melisa'nın çorapları ve topuklu ayakkabıları, 2022 yılının hem en trend akımı hem de önümüzdeki senenin modası.

Benzer bir topuklu ayakkabı için buraya, benzer çorap modelleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Ton sür ton kombinler👌

Ton sür ton kombinler👌

Birkaç yıldır trendlerden inmeyen ton sür ton görünümler, 2022 yılında hala çok moda! Özellikle renkli kombinler günümüzün en beğenilen ve en çok tercih edilen görünümleri arasında yer alıyor. Hatta ve hatta ton sür ton kombinleri, uzun yıllar daha ekranlarda görmeye devam edeceğiz diyebiliriz. Duy Beni dizisindeki görünümleriyle çok konuşulan Melisa karakteri de genellikle çok renkli ve ton sür ton kombinlerle ekranların karşısına çıkıyor. Pembenin en dikkat çeken rengi sürekli Melisa'ya giydiriliyor diyebiliriz. Bu arada Melisa ton sür ton kombinlerinde daima aynı renk çanta modelleri tercih ediyor.

Benzer pembe bir tulum ve pembe çanta için buraya tıklayabilirsiniz.

Hareketli parçaların nazik takılarla buluştuğu bir görünümler...

Hareketli parçaların nazik takılarla buluştuğu bir görünümler...

Duy Beni dizisinin çok konuşulan Melisa karakteri, renkli görünümlerini sık sık zarif takılarla bir araya getiriyor. Sallantılı mini küpelerden zarif piercing modellerine, ince bileziklerden narin kolye modellerine kadar kullandığı her parça birbiriyle fazlasıyla uyumlu görünüyor diyebiliriz. 

Melisa'nın taktığı takılar neredeyse her ortama uyacak şekilde sade ve narin. Özellikle tercih ettiği küpe modelleri tam anlamıyla genç işi ve çok zarif. 

Benzer takılara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz gömlek kombinlerine boyut kazandıran aksesuarlar bu sene çok moda!

Beyaz gömlek kombinlerine boyut kazandıran aksesuarlar bu sene çok moda!

Günümüzün en belirleyici görünümlerinden biri de beyaz gömlek kombinleri. Beyaz gömlek kombinleri bu sene adeta trendlere boyut kazandırdı ve akım görünümleri tekrar yazdı! Özellikle beyaz gömleklerle kullanılan yaka aksesuarları, klasikten uzak kombinler yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi.

Duy Beni dizisindeki okul sahnelerinde karakterlerin gömlek kombinleri genellikle aksesuar destekli. Genellikle kadın karakterlerin gömlek görünümleri süslü ve detaylarla bezeli. Duy Beni dizisinde yer alan Melisa karakteri de beyaz gömleklerini genellikle papyon, fular ya da yaka iğneleri ile birlikte kullanıyor.

Benzer gömlekler burada. Benzer yaka aksesuarları burada.

Renklerin enerjisi gençlerin odağında!

Renklerin enerjisi gençlerin odağında!

Renklerin yüksek enerjisi bu yaza hakimiyet kurmuş durumda. Özellikle gençlerin ilgisi ve odağı parlak renkler etrafında diyebiliriz. Tepeden tırnağa renkli parçalar, uzun yıllar daha bizimle olacak gibi duruyor. Üstelik geceden gündüze rahat bir kullanım imkanı sunan renkli parçalar, 2023 sezonunda da yer alacak! 

Melisa'nın bu sahnede tercih ettiği parlak mavi takım, bağlama ve büzgü detayları ile öne çıkıyor. Bu yılın en moda parçaları arasında yer alan bu görünüm, sade makyaj ve yüz stickerları ile bir araya gelince tam anlamıyla tamamlanmış bir görünüm veriyor.

Benzer bir üst ve yüz stickerı için buraya tıklayabilirsiniz.

Artık tek bir parça ile şık görünmek mümkün!

Artık tek bir parça ile şık görünmek mümkün!

Geçtiğimiz yıldan bu yana elbise popülerliğinin artışına şahit olmaya devam ediyoruz. Her geçen gün tek parça şıklığı daha da artarken, zarif görünümlerin ilk tercihi olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Özellikle ekranlarda karşımıza çıkan açık renk elbiseler, sade görünümlerin vazgeçilmezi olmuş durumda diyebiliriz. 

Duy Beni dizisinde genellikle detaylı görünümlere imza atan Melisa karakteri, bazı anlarda fazlasıyla sade görünümlere yöneliyor. Öyle olacak ki çoğunlukla renkli ve hareketli kombinler yaparken, bazı anlarda ise tek parçanın asaletine sığınıyor ve sadeliğin şıklığını ekranlara yansıtıyor. 

Melisa'nın bu sahnede giydiği elbisenin benzeri burada.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
7
5
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Nur Okul

Ne bu? Çakma Euphoria mı?

Beste Elibol

yok çakma elite 😂