Görüş Bildir
Haberler
Artık Her Şey Bambaşka! Oyunun Kurallarını Değiştiren Güzellik Tüyoları

etiket Artık Her Şey Bambaşka! Oyunun Kurallarını Değiştiren Güzellik Tüyoları

Nurseda Gerek
19.08.2022 - 17:11

Günümüz fenomenleri her geçen gün şaşırtan yöntemlerle güzellik trendlerini değiştiriyor. Her geçen gün yeni bir uygulama popüler oluyor ve çok seviliyor. Üstelik bu uygulamalar çoğu kadının güzellik rutinlerinde yer alırken, aynı zamanda vazgeçilmez uygulamaları haline geliyor. Gelin, günümüzün en popüler uygulamalarını birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yüzünüzdeki yorgun ifadeyi kaşık masajıyla silebilirsiniz.

Dünden kalma bir görünüm, yorgun bir bakış ve ağlamaklı bir yüz ifadesi... Kimse sabahları yorgun bir göz çevresi ile uyanmak istemez. Peki, bu istenmeyen görünümden nasıl kurtulursunuz biliyor musunuz? Siz söylemeden biz cevap vermek istiyoruz. Evet, yüz masajı! Özellikle bir gece buzdolabında bekleterek kullanmanız gereken donmuş kaşık yardımıyla uygulayacağınız yüz masajı sayesinde, birkaç dakikada göz çevrenizi rahatlatabilir ve şişliklerinizi yok edebilirsiniz. 

Kaşık kullanmak yerine profesyonel bir üründen yardım almayı düşünürseniz, seçtiğimiz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

2. Daha önce kredi kartınız ile eyeliner çekmeyi denediniz mi? 👇

3. Kaşlarını saç spreyi ile sabitleyen kadınlar bu yönteme bayılıyor!

3. Kaşlarını saç spreyi ile sabitleyen kadınlar bu yönteme bayılıyor!

Kaş sabitleme trendi kadınlar tarafından epey benimsendi. Hatta ve hatta 'daha önce kaşlarımızı nasıl sabitlemiyormuşuz' bile dedirtti diyebiliriz. Bu çok sevilen uygulama tabii ki bazı ihtiyaçları da kendiliğinden doğurdu. Özellikle kaliteli bir kaş sabitleyici bulmak, çoğu kadın için hayal oldu desek abartmış olmayız sanırım. Bu aşamada keşfedilen saç spreyleri ise kaş sabitleme konusunda epey profesyonel işlere imza atıyor! Üstelik temiz bir fırçaya birkaç fıs saç spreyi sıkarak kolayca uygulanabiliyor ve gün boyu sabit kaşlara sahip olmanıza yardımcı oluyor! 

Saç spreyi ve kaş fırçası için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Renksiz dudaklarınızı hint kınası yardımıyla renklendirebilirsiniz!

5. Günümüzün en trend uygulaması: Temiz saça kuru şampuan uygulaması

5. Günümüzün en trend uygulaması: Temiz saça kuru şampuan uygulaması
www.eveshop.com.tr

Yağlı saçlara özel geliştirilen kuru şampuan, son yılların en sevilen ürünlerinden biri haline geldi. Hayat kurtaran ürünler listesinde yer alan bu ürün, son günlerde ise çok ama çok farklı bir amaç için kullanılıyor. Uzmanlar genellikle kirli saça uygulanan kuru şampuanın, temiz saçta bıraktığı etkiyi bas bas bağırıyor desek yeri! Gür ve hacimli saçların sırrı olarak, temiz saç için de mutlaka kuru şampuan kullanılması gerektiğini söyleyen pek çok isim var diyebiliriz. 

Seçtiğimiz kuru şampuanlara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bronzer yardımıyla çok daha temiz bir kontür görünümüne ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kontür uygulamasını bilmeyen yoktur. Bu çok yönlü uygulama her ne kadar popülerliğini sürdürse de, çoğu kişi uygulama sonrası karşılaştığı çamur renginden rahatsız oluyor. Bu duruma son vermek isteyen güzellik fenomenleriyse, kontür uygulamasının bronzer ile çok daha temiz göründüğünün altını çiziyor. 

Kontür uygulaması için kullanabileceğiniz etkili bir bronzerı buraya bıraktık!

7. Acilen dudaklarınızı saklayarak dudak kalemi çekmeye başlamalısınız!

8. Concealer ile yüz kaldırma operasyonuna ihtiyacınız kalmayacak, bizden söylemesi.

8. Concealer ile yüz kaldırma operasyonuna ihtiyacınız kalmayacak, bizden söylemesi.

Makyaj hilelerine başvuran çoğu kadın artık kontür paletleri yerine concealer ürünlere yöneliyor. Bunun nedeni ise son günlerin çok konuşulan face lifting uygulaması! Pratik ve kolay birkaç hamle ile çok daha kalkık bir görünüm elde etmek için siz de bu yöntemi kullanmaya başlayabilirsiniz. Nasıl uygulayacağınız konusunda şüpheleriniz varsa, görseldeki şekilde uygulamanızın yeterli olacağını hatırlatmak isteriz.

Bu yöntem için kullanabileceğiniz etkili bir concealer burada.

9. Kirpik kıvırıcınız ile neler yapabileceğinizi biliyor musunuz?

10. Takma kirpik takmanın en kolay yolu: Kirpik kıvırıcı

10. Takma kirpik takmanın en kolay yolu: Kirpik kıvırıcı

Kirpik kıvırıcınız ile takma kirpik takmayı da deneyebilirsiniz! Bu aşamada takacağınız kirpiği, kirpik kıvırıcınıza sabitlemeniz ve yapışkanı sürdükten sonra kirpiğinize yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Unutmadan, takma kirpiğinize yapıştırıcı sürdükten sonra mutlaka 1 dakika beklemenizi öneririz. 

Seçtiğimiz takma kirpik ve kirpik yapıştırıcısı için buraya tıklamanız yeterli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanjimin

Pardon da her yerle temas eden en pis şeylerden biri olan kredi kartını gözüne koymayı hangi mal akıl etmiş de dahiyane bir fikir gibi gelip buraya koyuyorsu... Devamını Gör

mellodyy

4 ve 7 aşırı saçma ikisi de güzel olayım derken Bez Bebek'teki Şoker'e dönmüşler.