Görüş Bildir

Bir süre önce ortaya çıkan bir askerlik fotoğrafında, Sinan Oğan'ın Tarkan ile birlikte yer aldığı ve ikisinin de bedelli askerlik yaptığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğrafın gündem olmasının ardından Sinan Oğan'ın, katıldığı bir yayında bedelli askerlik ile ilgili sözleri de yeniden gündem oldu.

Fotoğrafın gündem olmasının ardından Sinan Oğan'ın, katıldığı bir yayında bedelli askerlik ile ilgili sözleri de yeniden gündem oldu.

Oğan bedelli askerlik için, “Bu işin acaba Kandil’le pazarlıkla, İmralı’yla pazarlıkla ne kadar alakası var bunu da sorgulamak lazım. Bedelli meselesinin ama altını çizeyim Genelkurmay’dan bağımsız bir bedelli çalışmasının demek ki o zaman İmralı’yla koordine edildiği ortaya çıkıyor...Böyle bir ortamda Türkiye’nin asker sayısının böylelikle ciddi bir şekilde azaltılmasının milli güvenliğimize sakıncası olacağı kanaatindeyim.” dedi.

İşte o sözler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
52
42
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceykar...

Pkk bitmesin isteyen en çok sizlersiniz yoksa ekmek kaynağınız kesilir siyaset yapamayacak duruma gelirsiniz.Devletin düşmanından bir farkinz var mı acaba ?

heisenberg

maksimum ülkücü vatanseverliği. Uluyan bedelli kurtlar !

Teke tek

Ya adam milleti kullandı, üstüne bastı kendini sarayın parmaklıklarından içeri attı, bitti gitti. Giderkende, sıkıntı yookk, plana sadıkkalın :)))) deyip de... Devamını Gör