Görüş Bildir
Haberler
Bazı Ünlülerin Şaşırtıcı Bir Şekilde Muhteşem Olduğunu Gösteren 17 Gerçek Hikaye

Bazı Ünlülerin Şaşırtıcı Bir Şekilde Muhteşem Olduğunu Gösteren 17 Gerçek Hikaye

ilmissha
10.06.2015 - 22:13 Son Güncelleme: 19.01.2017 - 17:55

Burnu havada, şımarık, ağır abi ya da fazla havalı... Fakat bu ünlülerin içinden öyleleri var ki bizi oldukça şaşırtsa da ''Onlar da bizim gibiymiş'' dedirtiyor bizlere.

Kaynak: http://pulptastic.com/celebrity-stories/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jon Bon Jovi

1. Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi'nin restoranı 'Soul Kitchen', menüsünde herhangi bir  fiyat içermiyor. Bunun yerine yemek karşılığı bağışta bulunabilir, paranız yoksa mutfakta ücret karşılığı gönüllü olarak çalışabilirsiniz.

2. Foo Fighters

2. Foo Fighters

Mahsur kalan iki Avustralyalı madenci, Foo fighters dinlemek için bir iPod ister. Dave Grohl da bizzat kendisi, üzerinde ''Eve döndüğünüzde konser için iki bilet ve soğuk biralarınız sizi bekliyor olacak.'' yazan bir not gönderir.

3. Marilyn Manson

3. Marilyn Manson

'' 2000 yılında kardeşim kansere yakalandı ve Marilyn'le tanışma şansı yakaladı. Kardeşim için hatırlanmaya değer şeyler getirdi, onunla birkaç saat sohbet etti, oyun oynadı, gitar çaldı, hatta ona Beano'nun çizgi romanını okudu. Gayet içten ve en doğal haliyle evimizde oturdu. Kardeşimi üç hafta önce kaybettiğimde üstünde onun getirdiği tişört vardı.''

4. Lebron James

4. Lebron James

''4 sene önce bir ayakkabı mağazasına gittim. Vitrindeki yeni Lebron ayakkabılarına bakıyordum, tam o sırada büyük bir gölge önüme geçti. Dönüp baktığımda, karşımda Lebron James'in durduğunu fark ettim. Gülümseyerek ''Benim ayakkabımdan mı istiyorsun?'' dedi. Birkaç saniye kendime gelemedim, biraz duraksadıktan sonra kendime bir çift alacağımı söyledim. Ayak numaramı sordu, içeri gitti ve bana iki çift ayakkabı aldı. Üstelik birini imzalayarak verdi; diğeriyle de pratik yapabileceğimi söyledi. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.''

5. Daniel Radcliffe

5. Daniel Radcliffe

Tanıyabileceğiniz en havalı, aynı zamanda da en nazik insan gerçekten. Fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarıyla tek tek ilgilenip 45 dakika boyunca onlarla zaman geçirmiş. Verilen tüm resimleri de tek tek imzalamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tom Hanks

6. Tom Hanks
6. Tom Hanks

Bu adam o kadar havalı ki bir pizzacıdaki hayranıyla doğaçlama pek çok fotoğraf çekiyor. Bu fotoğraflarda, hayranı sarhoş taklidi yaparken ünlü oyuncu da onunla alay ediyormuş gibi poz veriyor.

7. J.K. Rowling

7. J.K. Rowling

Harry Potter serinin 4. kitabı 'Harry Potter ve Ateş Kadehi' yayınlanmadan önce, Rowling, lösemi hastası küçük bir kız olan Natalie McDonald için kitabın sonunu yazmış. Ancak Natalie, yazarın attığı maili okuyamadan hayata veda etmiş. Bunun üzerine Rowling, Gryffindorlu bir karaktere onun adını vermiş.

8. Tupac

8. Tupac

Tupac Shakur, son isteği onunla tanışmak olan, Joshua adındaki hasta bir çocuğun ailesinden bir mektup alır. Çocuğu görmek için hemen yola çıkar. Joshua'nın vefatından sonra, Tupac yayın şirketinin ismini 'Joshua's Dream' (Joshua'nın Rüyası) olarak değiştirir.

9. Zach Galifianakis

9. Zach Galifianakis

Aktör, tam 20 sene önce bir çamaşırhanede, oldukça ilginç bir arkadaş edinir. Şu anda 87 yaşında olan bu garip arkadaş  Elizabeth 'Mimi' Haist, tam 18 yıl boyunca bu çamaşırhanede yaşamış, buradan topladığı bahşişlerle geçimini sağlamış. Müşterilerden biri olan aktör, Hangover'ın başarısının ardından, çamaşırhaneye sık gitmeyi bırakmış; ama yaşlı arkadaşı Mimi'yi her daim kontrol etmiş. 43 yaşındaki Zach, Mimi'nin evsiz kaldığını öğrenince, bir banyosu ve odası olan bir daire ayarlamış ve yaşlı kadının kirası ile ihtiyaçlarını karşılamaya başlamış. Aktörün oyuncu arkadaşı Rene Zellweger, yaşlı kadının evini döşemesine yardım etmiş, sık sık da alışverişini yapmış.

Zach Galifianakis, son iki Hangover galasına arkadaşını götürmeyi de ihmal etmemiş.

10. Emma Watson

10. Emma Watson

''Cadılar Bayramı'da şeker toplayan bir grup küçük çocuğun arasında, Harry Potter kılığına girmiş, 5 yaşlarında bir çocuk gördük. Çocuk yalnız başına yürürken yanına genç bir kız yaklaştı ve ''Sen Harry Potter mısın?'' diye sordu. Çocuğun evet cevabı üzerine '' Ben de Hermione Granger'ım, biz çok yakın arkadaşız.'' diyen kız çocuğa sarıldı. Ufaklık bunu anlayamasa da o aslında Emma Watson'ın ta kendisiydi.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Keanu Reeves

11. Keanu Reeves

Keanu Reeves, Matrix'ten aldığı 75 milyon doları, filmin ses efektleri ekibine dağıtmış; bununla da kalmayan ünlü oyuncu ekibin kalanına da Harley Davidson motorlar almış.

12. Mila Kunis

12. Mila Kunis

Afganistan savaşında gazi olan çavuş Scott Moore, deniz kolordusu balosunda kendisine eşlik etmesi için Mila Kunis'e teklifte bulunmuş. Güzel aktris de onu kırmayarak hemen kabul etmiş.

13. Dave Chappelle

13. Dave Chappelle

''Dave Chappelle, uzun komedi programlarından oluşan bir geçmişe sahip. Bir arkadaşımla birlikte programına katıldık, saat ilerledikçe kalabalık dağıldı ve geriye birkaç kişi kaldık. Dave yanımıza geldi, hepimizi ertesi gün buluşup basketbol oynamaya davet etti. Bize özel bir salon kiraladı, içecek ısmarladı ve gelecek haftaki programı için bedava bilet verdi. Tıpkı televizyondaki gibi çok havalı; ondan daha kibar birini hiç tanımadım.

14. Johnny Depp

14. Johnny Depp

Yakışıklı oyuncu, hastanelerdeki hasta çocukları ziyaret etmek için genellikle Jack Sparrow kostümüyle seyahat ediyor. Aynı zamanda fırsat buldukça Disneyland' e giden Depp, yine Kaptan Jack kostümü giyerek oradaki çocuklarla zaman geçiriyor.

15. Tom Cruise

15. Tom Cruise

Bir araba kazasına şahit olan Tom Cruise, sürücünün çarpıp kaçtığı kişinin başında bekler ve sağlık görevlilerini arar. Yaralanan kızı acil servise kadar takip eden oyuncu, kızın sigortasız olduğunu öğrenir ve 7000 dolarlık hastane masraflarını karşılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. George Takei

16. George Takei

Bir konferansa davet edilen George Takei, hasta olan genç bir hayranıyla tanışıp ona imza vermek için iki saat erken gelir.

17. Russell Brand

17. Russell Brand

Russell Brand, Los Angeles sokaklarında evsizlerle dolaşırken, onlara kahvaltı ısmarlarken ya da tişört alırken pek çok defa görüntülendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1597
542
102
25
20
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Nurver

şimdi bu güzel insanlar müslüman olmadıkları için cehenneme gidecekler öylemi....HASİKTİRİN ORDAN.....

ybnc

Şaka gibisiniz

Kaya M. Demirtaş

En büyük zenginlik vicdan sahibi olup sevginin paylaşarak yayılacağına inanmaktır ...

Yiğit Yusuf

Tüm insanları sadece ikiye: yani iyi ve kötü şeklinde ayırmak gerek.