Görüş Bildir
Haberler
Bayram Mesajları ile Bayramınıza Renk Katmaya Geldik!

Bayram Mesajları ile Bayramınıza Renk Katmaya Geldik!

Sunay Korkmaz
11.05.2021 - 17:43

Ramazan Bayramına saatler kaldı. Türkiye'de bu yıl bayram koronavirüs gölgesinde geçecek. Hükümetin kararı ile tam kapanma süreci devam ediyor. Bu yıl sevdikleriyle bayramlaşamayacak okurlarımıza özel en güzel bayram mesajlarını derledik. Şimdiden iyi bayramlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şeker bayramı olarak da bilinen Ramazan Bayramı bu perşembe günü başlayacak. Bu yıl el öpme, şeker toplama gibi adetler Koronavirüs nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. Bayramlaşma telaşı yollardan telefonlara geçecek. Siz de bu bayramda sevdiklerinizi unutmadığınızı göstermek istiyorsanız tam size göre bayram mesajlarını derledik.

Ramazan Bayramı ile İlgili Kısa Bilgi;

Ramazan Bayramı ile İlgili Kısa Bilgi;

Ramazan Bayramı İslam aleminde oruç ayı olan Ramazan'ın peşine gelen dini bayramdır. Şeker bayramı olarak da bilinen bu bayram 3 gün sürer. Hicri takvime göre onuncu ay olan Şevval ayının ilk üç gününde kutlanır.

Ramazan Bayramının Önemi;

Ramazan Bayramının Önemi;

Ramazan ayı boyunca tutulması farz kılınan orucun da sonunu ifade eder. Ramazan Bayramı'nın ilk günü aynı zamanda Şevval ayının birinci günüdür.Bayramda bakımlı ve temiz olmak adettendir. Bayramda inanca göre küslükler ve kırgınlıklar son bulur. Büyükler hatırlanır, küçükler sevindirilir.

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

- Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

- Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramınız mübarek olsun!

- Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

- Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

-Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

- Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

- Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.

- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…

- Mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

- Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın