Görüş Bildir
Haberler
Battlefield 4

Battlefield 4

24.03.2014 - 17:21 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 18:05

Battlefield 4

Yine ABD ve yine durdurulması gereken kötü adamlar… Hikaye çok yaratıcı demek isterdim; ama bu basit hikayeyle bu Battlefield 4bir farklı olmuş diyebiliriz. Serinin bir önceki oyunu online açıdan her ne kadar sağlam olsa da, hikayesinin vasatlığını hepimiz biliyoruz. Bu oyunda o hatayı gidermişler.

Biraz Campaign kısmından bahsetmek gerekirse; oyun 2020 yılında, yani Battlefield 3′ten 6 yıl sonra geçiyor. Dünya yine savaşın eşiğinde. Çin’de Amiral Cheng ülkesine ihanet edip yönetimsel devrim hazırlıkları yapıyor. Halk isyanın eşiğinde. Eğer Cheng kötü emellerini başarırsa Rusya’ya destek olacak; Rusya, Amerika ile olan savaşında bir yoldaş kazanacak. Tabii bu Amerika’nın işine gelmiyor. İşte bizim hikayeye dahil olduğumuz kısım burası.

Dediğim gibi Battlefield 4’ün hikayesi sağlam. Siyasi entrikalar, suikast planları, büyük çatışmalar… Ayrıca oyun içerisinde takımımıza komut verebiliyor olmamız, oyuna taktiksel bir hava katmış durumda.

Oyunun teknik kısımlarından söz edecek olursak; beklenildiği gibi sesler ve grafikler mükemmel. Silah sesleri ve çatışma sizi o atmosfere fena halde sokuyor. Grafikler tatmin edici seviyenin üzerine çıkmış ve adeta bir şölen niteliği taşıyor. Oyunun grafikleri PC versiyonu ile öteki platformlar arasındaki farkı büyük; ama konsollarda da şu aralar görsel olarak oynayabileceğimiz en iyi FPS oyun desek yeridir.

Son olarak yan karakterlere serinin öteki oyunlarına göre daha çok özen gösterilmiş ve her ne kadar yapay zekanın hezimetine uğramış olsalar da kendilerine has belli bir duruşları var.

Kaynak: http://www.oyunhafizasi.com/battlefie...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın