Görüş Bildir
Haberler
Batalla, Beşiktaş'a Doğru

Batalla, Beşiktaş'a Doğru

Kempes
27.11.2013 - 14:48 Son Güncelleme: 27.11.2013 - 14:49

Batalla, Beşiktaş'a Doğru

Siyah-beyazlılar, Bursaspor'un gözden çıkardığı Arjantinli oyuncuya Ocak ayında resmen talip olacak. Batalla için, Sezer+para teklif edilecek.

Siyah-beyazlılarda Fernandes'in Beşiktaş'la olan sözleşmesini halen uzatmaması, yönetimi yeni arayışlara yöneltti. Portekizli oyuncunun ayrılması durumunda onun yerini doldurmak için Ronaldinho ve Pirlo'yu listesine alan Beşiktaş, bir yandan da Pablo Batalla için araştırmalarını sürdürüyor. Siyahbeyazlılar, herhangi bir polemiğe mahal vermemek için Batalla'nın ne menajeri, ne de kendisiyle görüşme yapmaya yanaşmıyor.

Siyah-beyazlılar, Arjantinli yıldızın İstanbul'a gelen menajerinden aldıkları, 'Batalla'nın imzaladığı 1+1 yıllık sözleşme geçerli değildir' bilgisini araştırmakla yetiniyorlar. Bursasporlu yöneticiler ise Beşiktaş konusunda ortaya çıkan durumla ilgili siyah-beyazlılarla temas kurdu. Verilen cevap çok net ve kısa oldu: 'İki kulüp arasında atılmaya başlanan dostluk temellerini zedeleyecek bir eylemde bulunmayacağız.'

Karşılığı ödenecek

Beşiktaş, Batalla'nın sözleşmesi geçersiz olsa ve sezon sonunda sözleşmesi bitse bile Bursaspor'a devre arasında teklif yapacak ve Arjantinli oyuncuyu kesinlikle bedava almayacak. Fakat Beşiktaş, yine de bu opsiyonu kullanarak ocak ayı transfer döneminde Sezer+750 bin euro'ya Batalla'nın işini bitirmeye çalışacak.

kartalbakisi.com

Kaynak: http://www.kartalbakisi.com/futbol/pa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın