Görüş Bildir
Haberler
Başroldeki Erkek Oyuncuların Bir Elmas Gibi Parladığı, Kendini Tekrar Tekrar İzlettiren 18 Kore Dizisi

etiket Başroldeki Erkek Oyuncuların Bir Elmas Gibi Parladığı, Kendini Tekrar Tekrar İzlettiren 18 Kore Dizisi

Canlandırdıkları karakterlere adeta ruh üfleyen bu aktörleri siz bir de en başarılı projelerinde görün 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizi özetleri, Güney Kore Sineması'ndan alınmıştır.

1. Lee Joon Gi – Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

1. Lee Joon Gi – Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So’ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatıyor. Lee Jun Gi, dizide Kral Taejo’nun dördüncü oğlu olan prens Wang So karakterini canlandırıyor.

2. So Ji Sub – The Master’s Sun

2. So Ji Sub – The Master’s Sun

Dizi, hayaletleri göreme yeteneğine sahip Kong Sil’in etrafında dönüyor. Kong Sil geçirdiği bir kaza sonrasında uzun süre komada kalır ve uyandığında ise hayaletleri görmeye başlar. Her yerde ve birden karşısına çıkan hayaletler yüzünden normal bir hayat yaşayamayan Kong Sil bir gün karşılaştığı Joong Won adında bir adama dokunduğunda hayaletlerin ortadan kaybolduğunu fark eder. Artık Joong Won’un peşini bırakmaz. So Ji Sub dizide Joong Won karakterine hayat veriyor.

3. Lee Seung Gi – Gu Family Book

3. Lee Seung Gi – Gu Family Book

Dizide, insan bir anneden ve mitolojik yaratık bir babadan dünyaya gelen Choi Kang Chi'nin insan olabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için verdiği mücadele anlatılıyor. Lee Seung Gi, Choi Kang Chi'yi canlandırıyor.

4. Park Yoo Chun – Rooftop Prince

4. Park Yoo Chun – Rooftop Prince

Prens Lee Gak'ın zamanda yolculuk ederek, Joseon döneminden günümüz Seul'una yani yaklaşık 300 yıl sonraya gelmesini ve cinayete kurban giden veliaht prensesin katilini aramasını konu ediniyor. Dizide Lee Gak rolünü Park Yoo Chun canlandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Choi Jin Hyuk – The Last Empress

5. Choi Jin Hyuk – The Last Empress

Dizi, günümüz Güney Kore’sinde ancak ülkenin anayasal monarşi tarafından yönetildiği kurgusal bir ülkede geçiyor. İmparator ile evlenen bir kadının mutlak güce karşı çıkmasını ve imparatorluk ailesini düşürme mücadelesini konu alıyor. Choi Jin Hyuk, annesinin intikamını almak için sarayda koruma olarak çalışmaya başlayan Na Wang Sik rolünü canlandırıyor.

6. Kim Soo Hyun – You Who Came From the Stars

6. Kim Soo Hyun – You Who Came From the Stars

Do Min Joon 400 yıl önce Joseon Hanedanlığı döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Yakışıklı olmasının yanında olağanüstü yeteneklere sahiptir. 400 yıl sonra, Do Min Joon insanlara alaycı bir şekilde yaklaşmasına rağmen bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye aşık olacaktır. Kim Soo Hyun, dizide Do Min Joon rolüne hayat veriyor.

7. Lee Min Ho – City Hunter

7. Lee Min Ho – City Hunter

Lee Yoon Sung, henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafından kaçırılır ve babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak için eğitilir. Yıllar sonra yasadışı suçlara da bulaşmış olan 5 kişiden intikamını almak için Seul’e döner ve Güney Kore'nin Başkanlık Sarayı için Ulusal İletişim Ağı Takımında çalışmaya başlar. Bir gün, Mavi Saray'da koruma olarak çalışan Kim Na Na ile tanışır. Kusursuz bir intikam planı Yoon Sung'un tek amacıdır. Bu yüzden Yoon Sung aşık olmama konusunda uyarsa da onlar birbirlerine aşık olurlar. Lee Yoon Sung rolünü Lee Min Ho canlandırıyor.

8. Ji Sung – Kill Me, Heal Me

8. Ji Sung – Kill Me, Heal Me

Dizi, zengin bir aileden gelen 7 kişilikli bir adam ile doktorluğunun ilk yılında olan bir kadının arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir iş adamı Cha Do Hyun karakterini canlandırıyor.

9. Gong Yoo – Goblin

9. Gong Yoo – Goblin

Bir goblin olan Kim Shin, sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüzyıllardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, hafıza kaybından muzdarip olan bir ölüm meleği ile tanışır ve birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalır. Gong Yoo dizide eski Kore masallarında geçen bir mitolojik varlık olan goblin Kim Shin karakterini canlandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ji Chang Wook – Empress Ki

10. Ji Chang Wook – Empress Ki

Dizi, Cengiz Han'ın kurduğu Yuan Hanedanlığına 37 yıl hükümranlık eden 'Demir Leydi' İmparatoriçe Ki'nin hayatını konu alıyor. Goryeo'da doğan fakat Yuan İmparatorluğunda yaşayan ve imparatoriçe mevkisine yükselen, İmparatoriçe Ki'nin sevgisini ve mücadelesi anlatılıyor. Ji Chang Wook dizide Yuan İmparatoru Huizong rolünü canlandırıyor.

11. Hyun Bin – Secret Garden

11. Hyun Bin – Secret Garden

Ünlü bir şarkıcı olan Oska'nın skandalını kuzeni Kim Joo Won çözmeye çalışırken, bir yanlış anlama sonucu dublör Gil Ra Im ile karşılaşır. O karşılaşmadan sonra Kim Joo Won, Gil Ra Im'in neden sürekli aklında olduğuna anlam veremez ve onu takip etmeye karar verir. İlk başlarda Kim Joo Won, Gil Ra Im tarafından reddedilse de bir gün tesadüfen içtikleri bir iksir yüzünden bedenleri ve ruhları birbiri ile değişir. Hyun Bin dizide üst düzey bir alışveriş merkezinin kibirli CEO’su Kim Joo Won karakterine hayat veriyor.

12. Lee Jong Suk – W

12. Lee Jong Suk – W

Dizi, 30’lu yaşlarının başındaki, Seul’de yaşayan ama birbirine paralel olan farklı boyutlarda yaşayan bir erkek ve bir kadının aşk hikayesini anlatıyor. Lee Jong Suk ise dizide, 18 yaşındayken olimpiyatlarda altın madalya kazanmış eski bir atıcı ve kendi çabası ile zengin olmuş genç bir iş adamı olan Kang Chul karakterini canlandırıyor.

13. Jo In Sung – It's Okay, That's Love

13. Jo In Sung – It's Okay, That's Love

Jang Jae Yeol gizemli bir yazar ve radyo DJ'idir, ancak bir takıntıdan muzdariptir. Ji Hae Soo ise bir üniversite hastanesinde psikiyatride burslu okumuştur. Ameliyat yapmak istemediği için psikiyatri alanını seçmiştir. Jang Jae Yeol'la tanıştıktan sonra hayatında büyük değişimler olur. Jang Jae Yeol rolüne Jo In Sung hayat veriyor.

14. Nam Joo Hyuk – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

14. Nam Joo Hyuk – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Dizi, 20 yaşındaki kadın bir haltercinin ilk defa aşık olmasını anlatıyor. Nam Joo Hyuk ise dizide mükemmel ama bir o kadar da şanssız bir yüzücü olan Jung Joon Hyung karakterini canlandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Song Seung Hun – Black

15. Song Seung Hun – Black

Dizi, bir ölüm meleği ile insan bir kadının gizemli ve romantik hikâyesini anlatıyor. Song Seung Hun ise dizide ölüm meleği olan Black karakterine hayat veriyor.

16. Park Hae Jin – Cheese In The Trap

16. Park Hae Jin – Cheese In The Trap

Dizi, üniversitede okuyan Hong Seol ile onun üst sınıfı olan Yoo Jung arasındaki hassas ilişkiyi konu alıyor. Park Hae Jin dizide, bütün bu iyi yanlarının altında korkunç tarafı gizleyen üniversite öğrencisi Yoo Jung karakterini canlandırıyor.

17. Lee Dong Wook – Hotel King

17. Lee Dong Wook – Hotel King

Dizi, krizle yüzleşen oteli korumaya çalışan otel varisi kadın ile bu kadın için babasına düşman olan otel yöneticisi etrafında geçiyor. Lee Dong Wook, soğukkanlı ve gerçekçi kişiliğinden dolayı 'gaddar adam' olarak anılan, Güney Kore’nin 7 yıldızlı tek otelinin baş yöneticisi Cha Jae Wan rolünü canlandırıyor.

18. Seo In Guk – The Smile Has Left Your Eyes

18. Seo In Guk – The Smile Has Left Your Eyes

Bir dedektif olan Jin Gook, ölümü intihar gibi gösterilmeye çalışılmış, üniversiteli genç bir kadının cinayet davasını alır. Bu davanın üzerinde çalışırken, Jin Gook’un kız kardeşi bu cinayet davasının şüphelisi Moo Young adındaki bir adamla tanışır. Jin Gook, kız kardeşini ondan uzaklaştırmaya çalışır. Seo In Guk dizide Moo Young karakterine hayat veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
150
23
20
19
11
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın