Görüş Bildir
Haberler
Basketbol Oyuncuları İçin Hem Rahat Hem Performans Canavarı 10 Ayakkabı

Basketbol Oyuncuları İçin Hem Rahat Hem Performans Canavarı 10 Ayakkabı

Ali Aydemir
28.12.2022 - 15:14

Savaşmak bu oyunun doğasında var! Kazanmak için ise her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek gerek. Rahatlık, esneklik ve tasarım en büyük silahınız olacak. Basketbol'un en ikonik ayakkabılarını tutkunları için detaylıca inceleyip sahalarda işinizi kolaylaştıracak konfordaki ayakkabıları sizler için listeledik. Performans canavarı basketbol ayakkabılarıyla gücünüze güç katacaksınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nike LeBron XX

1. Nike LeBron XX

LeBron James demek mükemmeliyetçilik demek. Adını taşıyan en yeni ayakkabılardan Nike LeBron XX ise daha hafif, daha alçak ve daha geniş hareket kabiliyeti düşünülerek tasarlandı. Şimdiye kadarki LeBron tasarımlarından çok daha farklı olarak düşük bilekli, rahat ve hafif... Ayak tarağındaki Zoom Air ile birden fazla yöne bükülebilen kavisli yapıısı, dönüşlerde hız kabiliyetinizi artırıyor. Topuğundaki yastıklama sayesinde esneklik, Swoosh şıklığıyla buluşuyor ve ayakkabı ayaklarınızda nefes alıyor.

2. Adidas Harden Stepback 3

2. Adidas Harden Stepback 3

Step back hareketinin yıldızı James Harden ve Adidas iş birliğiyle karşınızda Harden Stepback 3. Şüphesiz Adidas'ın ikonik basketbol ayakkabıları arasında önemli bir yeri olan Harden Stepback 3; konforu, rahat orta tabanı ve hassas biçimde yerleştirilmiş kalıp topuğuyla ayakkabının ayağınıza güvenle oturmasını sağlar. Tabii güvende hissediyorsanız kim tutabilir sizi...

3. Nike Zion 1

3. Nike Zion 1

Zion’un olağanüstü becerilerinden ilham alarak tasarlanan bu ayakkabıyla, uzun antrenman ve maç maratonunda en üstün performansınızı göstermek için savaşmak artık çok daha kolay. Ayak tarağınızda tam boy şekilde konumlandırılan Air Strobel yastıklamalı sistemin alt kısmına Zoom Air birimi eklendi ve ortaya Nike Zion 1 çıktı. Hafif ve dengeyi kolaylaştıran iki ilmekli bant formu sayesinde manevralarınız çok daha sağlam olacak. Nike Zion 1'in üst panelinde konumlandırılan dolgu detayı ve esnek dil formu, bağcıktan kaynaklanan basıncın azaltılmasına yardımcı olur. Üstelik farklı renk seçenekleriyle basketbol üniformalarıyla kolaylıkla kombinlenebilir... Markaya olan sevginin gösterilmesini kolaylaştıran “Nike” Swoosh ikoniği ise her zamanki gibi yine ön planda.

4. Adidas Dame 8

4. Adidas Dame 8

Damian Lillard'ın dördüncü çeyreğin sonlarındaki en kritik geri dönüşleri, geri dönüşümlü tasarımlara ilham oldu. Belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen ikonik Damian Lillard ayakkabı Adidas Dame 8, Adidas Basketbol ruhunu Dame iş birliğiyle buluşturdu. Dame'in dünyanın en iyi basketbolcularından bazıları ile başarıyla mücadele ettiği ilk maçtan ilham alan renkli üst yüzeyi ile tasarım ve konfor bir arada. Dış tabanı ve Bounce Pro orta tabanı, Adidas Dame 8'i vazgeçilmezler konforlu ayakkabılar arasına alıyor.

5. Nike KD15

5. Nike KD15

Risk büyüdükçe zafer anlamlanır! Konforlu yapısıyla ön plana çıkan Nike KD15 erkek basketbol ayakkabısı, maç boyu konfordan vazgeçmeden savaşmanızı sağlayacak. Çok daha hafif yapısıyla esneklik deneyimi artık imkansız değil.  Yumuşak ve hızlı tepki veren tasarım tam boy Air Zoom Strobel birimi doğrudan üst kısma dikildiğinden bu sayede enerjiyi geri kazandırır daha hızlı hareket etmenizi sağlar. KD14 modelindeki bandı kaldırarak bağcıkların sıkıldığı zaman ayağın çevresinde hissedilen, modifiye edilmiş bir koruma sistemine sahiptir. Bu konforlu sistemi hafif yapısıyla ayağı sarar ve hareket ederken rahatlık sunar. Bu koruma sistemi sayesinde artık rahatça zıplayabilir ve koşabilirsiniz! Ayağı saran koruma sistemi sayesinde üst kısım, itiş sistemi ile kusursuz şekilde çalışır. Tabandaki çıkıntılar ve oluklar, sahaya uygunluk göstererek çok yönlü tutuşu sayesinde maç esnasında dilediğiniz gibi hareket edebilir ve en zor topları bile karşılayabilirsiniz. Topuk kısmı, aşil tendonunu sabitleyen bir tasarıma sahip olduğundan, tüm bu özellikleri sayesinde artık ayak ağrılarınızı düşünmek zorunda değilsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nike LeBron XVIII

6. Nike LeBron XVIII

“Oyununu en iyiye taşı!” sloganı ile hazırlanmış olan Nike LeBron XVIII, üstün performans ve konforu bir arada sunuyor. Sahanın yıldızı olmanız için hazırlanmış olan model, güçlü Zoom Air birimleri ve esnek yapısı ile ön plana çıkıyor. Dayanıklı ve sağlam yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunarken yumuşak tasarımı ile de konforu ve rahatlığı bir araya getiriyor. NBA’in en büyük yıldızları arasında yer alan LeBron James’in tarzından ilham alarak hazırlanmış Nike LeBron XVIII, güç ve kontrol sunan yapısı ile dikkat çekiyor. Sahada hızlanmayı kolaylaştırmak için geliştirilmiş ürün, tüm yeteneklerinizi ortaya koyabilmenizi sağlarken aynı zamanda hızlanmanıza ve çevik manevralar yapabilmenize de katkıda bulunuyor. Ayakkabının sol tekinin orta tarafında yazan “From the city of Akron, Ohio” yazısı ve sağ tekin orta kısmında yazan “Established Nineteen Eighty Four” yazısı, modele estetik ve şık bir görüntü katıyor. Kalıplı ve dolgu bilekli yapısı sayesinde ayağı sıkıca saran ürün, dengeli ve güçlü bir kullanım sağlıyor. Güçlü bağcık sistemi sayesinde ayak tarağı desteği sunan model, yapmak istediğiniz tüm hareketleri sorunsuz bir şekilde yapabilmenize yardımcı oluyor. Nefes alabilen KnitPosite 2.0 teknolojisi ve Air Dil sistemi ile hazırlanan ürün, ayağın üst kısmı için dolgu sağlıyor. Bu sayede ayağın ayakkabı içerisinde doğal bir şekilde hareket etmesine yardımcı olurken performansınızı da olumlu yönde etkiliyor. Yüksek hacimli birimler ile hazırlanmış model, enerji geri dönüşümüne katkıda bulunarak daha az efor ile daha yüksek verim elde etmenize de katkıda bulunuyor.

7. Adidas Top Ten 200

7. Adidas Top Ten 200

Zamanında ligin en iyi 10 basketbolcusuna verilen model Top Ten... Şimdi günümüzün sporcuları için yeniden tasarlandı. Klasik stildeki kalın orta tabanın yanı sıra yumuşak kaplama deri üst kısma sahiptir. Stratejik noktalara yerleştirilmiş zikzak balıksırtı desenli dış taban, yön değiştirdiğinde veya ani hızlanmalarında zemine adeta çivilenmeni sağlayacak.

8. Nike LeBron Witness VII

8. Nike LeBron Witness VII

LeBron'un ölümsüz kariyeri devam ettikçe gücüne güç katacak tasarımlara ihtiyacı bitmeyecek. Bu sebepten en hafif LeBron modeli olarak Nike LeBron Witness VII öne çıkıyor. Max Air yastıklama güvenle sıçramana ve yere güvenle inmene yardımcı oluyor. Hafif file ile koruma kordonları ayaklarını sabitliyor. Çarpma etkileri emilirken topuktan buruna yumuşak bir geçiş sağlıyor. Dayanıklı dış tabanı, nefes alabilen yapısıyla Nike LeBron Witness VII eksiksiz koruma sağlar.

9. Adidas D.O.N. Issue 4

9. Adidas D.O.N. Issue 4

Adidas İkonik Donovan Mitchell ile ayaklarınız yerden kesilecek... Basketbol hız demek, hız denince ise akla Donovan Mitchell gelir. Mitchell ve Adidas Basketball iş birliği ile tasarlanan bu ikonik model, en hızlı, en dinamik oyunculardan birinin saha içi hareketlerini yansıtmak için özel olarak tasarlandı. Son derece hafif Lightstrike yastıklama, ayakkabının ayağa tam oturmasını sağlarken ağırlık yaratmayan itiş sistemi ile bir arada sunuluyor. Tamamen benzersiz kauçuk dış taban, en çok ihtiyaç duyduğun noktalarda zemin tutuşu sağlıyor ve bu sayede her adımın güvenle atılıyor. Mitchell'in Spida logosu ve ikonik grafikleri ise tasarıma noktayı koyuyor.

10. Nike KD Trey 5 X

10. Nike KD Trey 5 X

Nike KD Trey 5 X, yumuşak destek sistemi ve hafif üst kısmıyla potaya uçarken kendinizi KD gibi hissetmenizi sağlayacak! Ayağı sabitleyen orta bant, hücum ve defansta ayakkabının sabit kalmasına yardımcı olarak ayağınıza esneklik kazandırır. Ayak tarağındaki Zoom Air birimi ve bilek kısmındaki yumuşak malzemeler performansınızı 2 katına çıkaracak... KD esintilerini iliklerinize kadar hissettirecek Nike KD Trey 5 X, 7 numara göndermesi ve modelin 10. ayakkabısını simgeleyen X ayrıntılarıyla stilinizi tasarımıyla güçlendiriyor. Üstelik farklı renk seçenekleri de mevcut.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın