Görüş Bildir
Haberler
Başkana Şikayet Ettiler: PSG'de 6 Futbolcu Mbappe'nin Açıklamalarından Rahatsız Oldu

Başkana Şikayet Ettiler: PSG'de 6 Futbolcu Mbappe'nin Açıklamalarından Rahatsız Oldu

Bahadır
09.07.2023 - 13:21

Paris Saint Germain kadrosunda yer alan bazı isimler, Kylian Mbappe'nin France Football ile gerçekleştirdiği röportajdaki ifadeleri üzerine kulüp yetkilileriyle görüşme talebinde bulundu. Henüz kim oldukları hakkında kesin bir bilgi bulunmayan futbolcular, Fransız yıldızı kulübü küçümsediği gerekçisiyle Nasser El-Khelaifi'ye gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mbappe konuştu ortalık karıştı

Mbappe konuştu ortalık karıştı

Millî arada gerçekleştirilen ve bu hafta yayımlanan bir röportajda, Mbappe, başarıya olan tutkusunu ve kulübünün sürekli yaşadığı Şampiyonlar Ligi hüsranlarını ifade ederken hayli çarpıcı ifadeler kullandı. France Football tarafından yapılan bu röportajda, Mbappe'nin başarıya olan doyumsuz hırsı ve kulübünün tekrar tekrar yaşadığı Şampiyonlar Ligi başarısızlıklarından duyduğu derin hayal kırıklığına dair önemli açıklamaları yer aldı.

Doğru kadro vurgusu

Doğru kadro vurgusu

Kulübün Şampiyonlar Ligi'nde geçirdiği başarısızı sezonların nedeni sorulduğunda Mbappe, bu soruyu cevaplayacak kişilerin yöneticiler olduğunu söyledi.

'Bu benim için bir soru değil. Takımı oluşturan, kadroyu organize eden insanlarla konuşmalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi olabildiğince iyi yapmaya çalışıyorum. Ligue 1'de üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu oldum. En fazla gol atan oyuncuydum. Bazen futbolda cam tavan denilen durumla karşılaşılır. Bu yüzden bu, benim için bir soru değil. Tepedekiler için bir soru.'

Bazı futbolcular bu açıklamalardan rahatsız oldu

Bazı futbolcular bu açıklamalardan rahatsız oldu

Mbappe'nin son söylemleri, takım arkadaşları arasında rahatsızlık yarattı. Yıldızların bir kısmı, Mbappe'nin sözlerini takıma yönelik bir hakaret olarak algıladı ve bu durumu ifade etmekten çekinmedi. RMC Sport'un aktardığına göre, PSG'de forma giyen altı futbolcu, bu konudaki rahatsızlıklarını kulüp başkanı Nasser ElKhelaifi'ye iletti. Bu oyuncular, Mbappe'nin yaptığı açıklamalarla PSG'ye saygısızlık ettiğini düşünüyor.

PSG'den ayrılacak mı?

PSG'den ayrılacak mı?

Takımdan şu an için ayrılmayacağını geçtiğimiz günlerde de dile getiren Mbappe, sadece Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini ifade etti:

 Ayrılabileceğime inanmam için bir neden var mı? Hangi formayı giyersem giyeyim, nerede oynarsam oynayayım, hangi yıl olursa olsun asla tatmin olmadım. Sadece kazanmak istiyorum, asla tatmin olmayacağım. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın