Görüş Bildir
Haberler
Başından Vurularak Öldürülen Asiye, Daha Önce Ümit Karakoyun'dan Şikâyetçi Olmuş

Başından Vurularak Öldürülen Asiye, Daha Önce Ümit Karakoyun'dan Şikâyetçi Olmuş

Emre Ordu
06.05.2022 - 15:06 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 15:05

Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı öldüren Ümit Karakoyun adliyeye sevk edildi. Asiye Nur Atalay ve ailesinin 2020 yılında Ümit Karakoyun'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esenler, Dereboyu caddesi üzerinde dün saat 00.35 sıralarında meydana gelen olayda Asiye Nur Atalay, Ümit Karakoyun tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra harekete geçen polis şüpheliyi Arnavutköy'de gözaltına aldı.

Cezaevinden 6 ay önce çıkmış

Cezaevinden 6 ay önce çıkmış

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği  tarafından yürütülen soruşturmada olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce 14 kez suç kaydı bulunan Ümit Karakoyun'un 'Uyuşturucu ticareti yapmak', 'Yaralama' gibi suçlardan gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

Organize şekilde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yaklaşık 1,5 ay cezaevinde kalan saldırganın yaklaşık 6 ay önce tahliye olduğu ancak yargılamasının sürdüğü belirlendi. Ümit Karakoyun'un bir süre amcasının yanında tekstil atölyesinde çalıştığı ancak uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle amcası tarafından işten kovulduğu öğrenildi.

Daha önce şikayet etmişler

Daha önce şikayet etmişler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinayet büro amirliğinde zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenilen Ümit Karakoyun'un Atalay'ı 7 yıldır tanıdığını söylediği öğrenildi. Cezaevine girmeden önce aralarında gönül ilişkisi olduğunu iddia eden Karakoyun'un  2020 yılında genç kadının evinin önünde bağırıp olay çıkardığı için Atalay ailesi tarafından polise tehdit edildikleri iddiasıyla şikayet edildiği belirlendi. 

Polis soruşturması sonucu Ümit Karakoyun'un cezaevine girdikten sonra Asiye Nur Atalay'la ilişkisinin koptuğu hatta son zamanlarda genç kadının Ümit Karakoyun'un telefonunu engellediği tespit edildi.

Sosyal medyada canlı yayını izlemiş

Cinayet büro amirliği ekipleri şüphelinin olay günü Atalay'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının ardından takibe aldığını belirdi.  Canlı yayını izledikten sonra sokağa çıkan saldırganın bir süre sonra genç kadını evine giderken görerek yanına yaklaştığı belirlendi.

Görüntüler yalanını ortaya çıkardı

Görüntüler yalanını ortaya çıkardı

Kendisini sorgulayan polislere amacının konuşmak olduğunu söyleyen Ümit Karakoyun'un bir anda çevresinde polis olduğundan şüphelenerek belindeki silahı çıkarıp Atalay'ın çantasını koymaya çalıştığını iddia etti. Saldırgan, genç kadının silahı istememesi yüzünden aralarında yaşanan kargaşa sırasında silahın patladığını ve Atalay'ın vurulduğunu iddia etti.

Ancak polis olayla ilgili elde ettiği görüntülerde şüphelinin genç kadını bir otomobilin çevresinde kovaladığını, bu sırada göğsünden vurduğunu belirledi. Yere düşen genç kadının kısa süre sonra yerden kalkmaya çalışmaya başlaması üzerine şüphelinin geri dönerek bu kez Asiye Nur Atalay'ı bu kez başına ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan saldırgan Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

bunun önce ellerini keseceksin, sonra iki kulağını, gözünün birini oyacaksin çükünü kesip ağzına sokacaksin çünkü buna ölüm ödül olur, serrrreefffsiizzz

paranoid

sonra da taksim meydanın da özel kafeste sergileyeceksin altına da şunu yazacaksın bir kadını öldürürseniz, ona tecavüz ederseniz sonunuz bu olur. Bak o zama... Devamını Gör

Kzlt

Bir yılda yaptığı 23 suç duyurusuna takipsizlik kararı verilen Ayşe Tuba Arslan eski eşi tarafından öldürülmüştü. Göz göre göre öldürülen kadınlardan sadece ... Devamını Gör

.....

yaşamasının tek yolu, bu iti o öldürecekti, kader mahkumu olacaktı, maalesef kaçış kurtuluş olmuyor...

Halil Işık

Şaşırdık mı? Hayır. İnsanda bir nebze onur ve gurur olsa böyle bir şey yapmaz. Şahsen beni istemeyen birini neden kafama takıp öldüreyim ki? Böyle bir psikol... Devamını Gör