Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir Turu Rövanşa Bıraktı: 0-0

Başakşehir Turu Rövanşa Bıraktı: 0-0

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rijeka'yı ağırlayan Başakşehir, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz, tur şansını rövanş maçına bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, 3. ön eleme turu ilk maçında Hırvat ekibi Rijeka'yı ağırladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maç öncesi 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu yapıldı.

Mücadeleye istediği gibi başlayamayan Medipol Başakşehir ilk 10 dakikada kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Rakibin çok adamla etkili gelmesine engel olamayan ev sahibi takım, 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı. Mehmet Batdal ve Doka ile gole yaklaşan Medipol Başakşehir, orta sahada üstünlüğü eline geçirmeye başladı ancak hücumda etkili olamayan Medipol Başakşehir, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.

Mücadeleye iyi başlayan Rijeka ise ilk 10 dakikada Başakşehir kalesinde gol fırsatları yakaladı. Hırvat ekibi, sol kanatta görev yapan Tomasov ile etkili oldu. Medipol Başakşehir'in orta sahada kontrolü sağlamaya başlamasıyla Rijeka savunma güvenliğini ön planda tuttu. Daha fazla kendi yarı sahasında kalan konuk takım, hızlı hücumlarla çıktığı gol arayışında da sonuç alamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takımın çabası gol için yeterli olmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

İki takım arasındaki rövanş maçı 4 Ağustos Perşembe günü Hırvatistan'da oynanacak ve play-off turuna yükselecek ekip belli olacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın