Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir 1-0 Trabzonspor

Başakşehir 1-0 Trabzonspor

Enver K.
07.11.2015 - 17:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başakşehir, Trabzonspor'u Yalçın Ayhan'ın 4. dakikada attığı golle 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. 

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Son haftalarda kendine gelen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, zor günler geçiren Trabzonspor’u da yenerek iyi formunu devam ettirdi.

4. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ön direkten gelen topu çelmek isteyen Onur Kıvrak, topu Yalçın’ın önüne bıraktı. Başakşehir kaptanının vücuduna çarpan top filelere gitti ve skor 1-0 oldu.

Geride kalan dakikalarda iki takım da gol aradı ancak skor değişmedi. Maçın 88. dakikasında Cardozo’nun boş kaleye göndermek istediği topa, Yalçın Ayhan müdahele etti. Trabzonspor, son dakikada kazanıla penaltıdan golü bulamadı! Oscar Cardozo 90+2’de kullandığı penaltıyı dışarı gönderince bordo-mavililer 1 puandan oldu.

Bu sonuçla Başakşehir 19 puana yükselirken, Trabzonspor 14 puanda kaldı.

Mbia kafa travması geçirdi

Mbia kafa travması geçirdi

Karşılaşmanın 50. dakikasında bordo mavili takımın yarı alanında bir hava topu mücadelesine çıkan Mbia ile Badji kafa kafaya çarpıştı. Pozisyonun çok yakınında olan hakem Fırat Aydınus hemen oyunu durdurup sağlık görevlilerini sahaya çağırdı.

Trabzonspor Kulübü doktorunun saha içinde yaptığı ilk müdahalede Mbia'nın kendinde olmadığı anlaşıldı ve yıldız futbolcu sedyeyle ambulansa taşındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mbia'nın kafa travması geçirdiği belirlendi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın