Görüş Bildir
Haberler
Barlas: 'İnsanların Biraz Utanması Varsa Erdoğan'ın Ekonomide Sağladığı Başarıları Alkışlaması Gerekir'

Barlas: 'İnsanların Biraz Utanması Varsa Erdoğan'ın Ekonomide Sağladığı Başarıları Alkışlaması Gerekir'

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, son dönemdeki ekonomik gidişat ile ilgili olarak 'Bir Türk olarak Tayyip Erdoğan'a tekrar teşekkür ediyorum' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de hiçbir sorunu çözümsüz bırakmadığını savunarak, 'Bundan sonra gelen sistem, dövize endeksli Türk Lirası hesabıdır. Yani artık kimse dolar kuruna bakıp 'Bugün iyiyim, bugün kötüyüm' diye söylenmeyecek. Bir Türk olarak Tayyip Erdoğan'a tekrar teşekkür ediyorum' diye yazdı.

'Bir kez daha anladık ki Türkiye dolarla yaşayacak ülke değildir'

'Bir kez daha anladık ki Türkiye dolarla yaşayacak ülke değildir'

28 Şubat 1997 döneminde Hazine'ye Maliye'ye, medyaya ve bütün kaynaklara saldırı yapıldığını iddia eden Barlas, 'Şimdi son olayları yaşarken 'Ah' dedim, 'Şu 28 Şubat'ta da Tayyip Erdoğan olsaydı herhalde bunlar altlarına ederdi'. dedi ve şu ifadeleri kullandı: 

'İnsanların biraz utanması varsa son dönemde Tayyip Erdoğan'ın ekonomide sağladığı başarıları alkışlaması gerekir. Yani bir kez daha anladık ki Türkiye dolarla yaşayacak ülke değildir. Türkiye'nin rejimi serbest pazar ekonomisidir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
18
7
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Öztürk

yalakalıkta düşkün kadiri geçtiler.

rcpbyrm

emcüklemen iyiymiş, tebrikler...

Bozkurt

Kullarının gözündeki imajı artırmak için mahalle muhtarının yapması gereken açıklamaları bile yapacak durumda şu an kendisi. İşin şaka yapılacak bir tarafı k... Devamını Gör