Görüş Bildir
Haberler
TV
Barış Falay'ın Şaşırtan 'Ezel' İtirafı: Kerpeten Ali'yi Kabul Etmedim!

Barış Falay'ın Şaşırtan 'Ezel' İtirafı: Kerpeten Ali'yi Kabul Etmedim!

GNS
25.04.2022 - 18:45

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Ezel, hala popüler yapımlar arasında yerini korumaya devam ediyor. Gerek başarılı oyuncu kadrosu gerekse enteresan hikayesi ile Türkiye'nin en akılda kalıcı dizileri arasına giren Ezel, Ay Yapım'ın imza işlerinden birisi olarak önümüze çıkıyor. Dizinin başarılı karakterlerinden Kerpeten Ali'yi canlandıran ünlü oyuncu Barış Falay'dan yıllar sonra Ezel itirafı geldi. Barış Falay, Kerpeten Ali rolünü kabul etmemiş! İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin en iyi oyuncu kadrosuna ve hikayesine sahip dizilerinden bir tanesi Ezel, aradan yıllar geçse de hala izlenmeye ve konuşulmaya devam ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu ve Tuncel Kurtiz'in başrolünde yer aldığı dizi pek çok ünlü ismin de bir araya geldiği yegane yapım olarak dikkat çekiyor. Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yaptığı dizide Kerpeten Ali'yi canlandıran oyuncu Barış Falay, diziye dair yıllar sonra şaşırtan bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Barış Falay'dan Yıllar Sonra Gelen Ezel İtirafı!

Barış Falay'dan Yıllar Sonra Gelen Ezel İtirafı!

Monte Kristo Kontu isimli eserden uyarlanan Türkiye'nin en sevilen dizilerinden Ezel, yıllar geçse de popülerliğini korumaya devam ediyor. Ay Yapım'ın birbirinden eşsiz oyuncuları aynı kadroda topladığı Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Falay, yıllar sonra beklenmedik bir itirafta bulundu.

Senaryoyu Okumadım Bile!

Senaryoyu Okumadım Bile!

Yargı dizisinde Eren Komiser olarak gördüğümüz Uğur Arslan'ın Kanal D ekranlarında yeni başladığı programı Afara'ya konuk olan ünlü oyuncu Barış Falay, Ezel dizisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Falay, 'Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile.' dedi.

Ben Almayacağım Dedim!

Ben Almayacağım Dedim!

Senaryosunu bile okumadan reddettiğini dile getirdiği Ezel dizisinin o sene ertelendikten sonra Falay'a yeniden teklif götürüldüğü öğrenildi. Falay durumu şu sözlerle açıkladı:

'Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım dedim. Şansa o yıl çekilmedi Ezel. İkinci yıl tekrar teklif edildi.'

Ayıp Oluyor Okuyayım Dedim

Ayıp Oluyor Okuyayım Dedim

Senaryo kendisine ikinci kez gelince ayıp olacağını düşünerek okumaya karar veren Barış Falay, şaşkına döndüğünü söyledi:

' Ayıp oluyor deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. Bir okuyayım ayıp olmasın bari dedim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İş Tutmazsa Bir Daha Dizi Okumam

Bu İş Tutmazsa Bir Daha Dizi Okumam

Reddettiği Ezel senaryosunu okuduktan sonra 'Eyvah' dediğini söyleyen Barış Falay, o dönem 'Okurken Esra (Ronabar) içerideydi, seslendim. Dedim eyvah… O kadar mı iyi dedi. Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam dedim.' dediğini ifade etti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın