Görüş Bildir
Haberler
TV
Barbaroslar Son Bölüm Tek Parça İzle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32. Bölümde Neler Oldu?

Barbaroslar Son Bölüm Tek Parça İzle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32. Bölümde Neler Oldu?

Ömer ÖNDER
27.05.2022 - 11:01

TRT 1'in sevilen tarih dizilerinden birisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dün akşam sezon finali ile izleyici ile buluştu. Yayınlandığı her akşam izleyicilerden beğeni toplayan dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Dizinin sezon finalini kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler son bölümü araştırmaya başladı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı tek parça olarak dizinin resmi Youtube kanalından yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşandı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici'nin üstlendiği, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı ve senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in yazdığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dün akşam yayınlanan 32. bölümü ile sezon finali yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen tarih dizisinin son bölümünü izlemek isteyenler için Barbaroslar 32. bölüm tek parça izleme adresi...

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 32. Bölümde Neler Oldu?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 32. Bölümde Neler Oldu?

Don Diego’nun, kurduğu tuzak sonrasında Cezayirli hainler tarafından tuzağa düşürülen Oruç Reis ağır yaralanmıştı. Abisini kurtarmak için elinden geleni yapan Hızır, abisini kollarında kaybetti. Hızır, Oruç Reis'in intikamını alabilecek mi? Yavuz Sultan Selim'in övgü ve selamı ile birlikte gönderdiği yolladığı yüzükle birlikte “Barbaros Hayreddin” adını alan Hızır denizlerde yeni zaferleler kazanabilecek mi?

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI 32. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın