Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Bülbül" Gökhan Gencebay Kimdir? Gökhan Gencebay Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Bülbül" Gökhan Gencebay Kimdir? Gökhan Gencebay Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
23.12.2021 - 22:56

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar Akdenizin Kılıcı; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. TRT1'in sevilen dizileri arasında yer alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, canlandırdığı 'Bülbül' karakteriyle dikkat çekiyor. Peki Gökhan Gencebay kimdir? Gökhan Gencebay kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, izleyicisine tarihi bir şölen yaşatmasının yanı sıra oyuncu kadrosuyla da epey konuşuluyor. Bu oyunculardan biri de dizide Bülbül karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Gökhan Gencebay. İşte Gökhan Gencebay hakkında tüm detaylar içeriğimizde...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı "Bülbül" Gökhan Gencebay Kimdir?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı "Bülbül" Gökhan Gencebay Kimdir?

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra'da Harrow School da İngilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yüksek lisans eğitimini işletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan’ dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

Gökhan Gencebay, ünlü oyuncu ve eğitmen Ayla Algan'dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca farklı dönemlerde Mark Levitas, Erol Babaoğlu ve Burak Sarımola'dan da oyunculuk ve kamera önü dersleri almıştır.

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, yakın zamanda oyunculuk kariyerine başlamış ve ilk projesi olan 'Nöbet' dizisinde rol almıştır.

Gökhan Gencebay Evli mi?

Gökhan Gencebay Evli mi?

Gökhan Gencebay, geçtiğimiz aylarda kız arkadaşı Seda Han ile sade bir törenle nişanlanmıştı. Çift 17 Eylül 2021 tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın