Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Bu Akşam Yok mu? 6 Ocak Barbaroslar Neden Yok? Barbaroslar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Bu Akşam Yok mu? 6 Ocak Barbaroslar Neden Yok? Barbaroslar Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta olup olmadığı merak ediliyor. Son olarak 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği araştırılıyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.  Televizyonda yayınlanan akşam kuşağı dizilerinin yılbaşı tatiline girmesi sebebiyle bir hafta süreyle yayınlanmaması izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Perşembe akşamları saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam var mı? 6 Ocak Perşembe Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı neden yok? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barbaroslar dizisi TRT 1'de yeni bölümleri ile her hafta perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. TRT'nin sevilen dizisi Barbaroslar en son 15. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Barbaroslar dizisinin bu hafta 16. bölümü ekrana gelecekti fakat yayın akışında dizinin özel bölümü ekrana geliyor. Peki ama Barbaroslar dizisi bu akşam neden yok? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Bu Akşam Yok mu? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Neden Yok?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Bu Akşam Yok mu? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Neden Yok?

Diğer tüm diziler gibi TRT1'in sevilen yapımı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı , yılbaşı dolayısıyla çekimlerine ara verdi. Bir haftalık yayın arası dolayısıyla Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü 6 Ocak Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında yer almayacak.

Barbaroslar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Barbaroslar Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları dizinin 16. yeni bölümü 13 Ocak 2022 Perşembe günü TRT 1 ekranına gelecek.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Rodos Şövalyelerine karşı giriştikleri cenkte büyük bir zafer kazanan Oruç, İshak ve Hızır Reis, esir düşen İlyas’ı ve Habeşli şehitlerin intikamını almayı başarmıştı. Venedik konseyi üyesi Leonardo Barbarigo ve Antuan’ı esir alan Barbaros kardeşler, Venedik ile kurduğu ittifak sayesinde Hristiyan birliğini oluşturmayı planlayan Pietro’yu nasıl engelleyecektir?

Meryem düşmanı Pietro’nun, çocukken koparıldığı ağabeyi Umberto olduğunu anlamış ve hasretle sarılmışlardı. Meryem manevi babası Derviş‘in mi, ağabeyinin yanında mı kalacaktır? Hızır ile Meryem’in yolları ayrılacak mıdır?

Şahbaz, Oruç’a bir suikast düzenlemiş, ardından peşine düşen Isabel’i atlatmayı başarmış ve ona kardeşinin kanının bulaştığı bir hançerle gözdağı vermişti. Isabel izini dahi bulamadığı kardeşini kurtarabilecek midir? Oruç suikastta bir dahli olduğunu düşündüğü Şahbaz’ı hana kapatmıştı. Ona nasıl bir ceza verecektir?

Karabay, kendisini Memlük Sultanının gözünde küçük düşüren Oruç’tan intikamını nasıl alacaktır? Hüma, atölyesinde çalıştırmak üzere sözleştiği işçilerin Firuze tarafından alıkonmasına nasıl bir karşılık verecektir?

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın