Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Bu Akşam Yok mu? 6 Ocak Camdaki Kız Neden Yok? Camdaki Kız Yeni Bölüm Ne Zaman?

Camdaki Kız Bu Akşam Yok mu? 6 Ocak Camdaki Kız Neden Yok? Camdaki Kız Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Televizyonda yayınlanan akşam kuşağı dizilerinin yılbaşı tatiline girmesi sebebiyle bir hafta süreyle yayınlanmaması izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Perşembe akşamları saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi bu akşam var mı? 6 Ocak Çarşamba Camdaki Kız neden yok? Camdaki Kız dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız yeni bölümün ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Sevilen dizi her hafta perşembe akşamları saat 20:00'de izleyici karşısına çıkıyordu. 6 ocak Kanal D yayın akışı içerisinde Camdaki Kız yeni bölümün yer almaması akıllara soru işaretleri oluşturdu. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok?

Camdaki Kız Bu Akşam Yok mu? Camdaki Kız Neden Yok?

Camdaki Kız Bu Akşam Yok mu? Camdaki Kız Neden Yok?

Kanal D ekranında yayımlanan reyting rekortmeni dizi Camdaki Kız Perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizinin ekrana gelen son bölümünde Nalan, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerini izlemiş ve büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Yeni bölümde neler yaşanacağı merak edilirken Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünün Perşembe akşamı ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Camdaki Kız dizisi bu hafta yeni bölüm ekrana gelmeyecek. Yeni yıla girilmesi ile birlikte birçok dizinin yeni bölümlerini yayımlaması nedeniyle bu hafta Camdaki Kız dizisi 27. yeni bölüm yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümünün 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Camdaki Kız Yeni Bölüm Ne Zaman?

Camdaki Kız Yeni Bölüm Ne Zaman?

Camdaki Kız dizisi bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı tatili nedeni ile her sene diziler genellikle bir bölüm ara veriyor. 6 Ocak Kanal D yayın akışında saat 20:00’de Doktor Strange filmi yer alıyor. 22:15’te ise Pasifik Savaşı: İsyan filmi yayınlanacak. Dizinin yeni bölümün ve fragmanın ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. Önümüzdeki hafta 13 Ocak’ta yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'ın 26'ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız'ın bu bölümünde Melisa'nın gerçek kimliği ortaya çıkınca Rafet ipleri eline aldı ve Melisa'yı ziyarete giderek bu ilişkiyi bitirdi. Selen'in hamile olmadığını öğrenen Gülcihan, evin geri kalanına bebeklerini kaybettiklerini söyleyecekleri bir plan yaptı. Feride, Alper'le buluştuktan sonra gerekeni yapması için Cana'dan yardım istemeye gitti. Cana'dan durumu öğrenen Sedat ise Cavit'ten tekrar yardım istedi. Şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB'yi Sedat'a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB'yi gizlice alarak görüntüleri izledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın