Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 9. Bölüm Fragmanı: ‘Akdeniz’de Dengeler Değişecek’

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 9. Bölüm Fragmanı: ‘Akdeniz’de Dengeler Değişecek’

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. İşte Barbaroslar 9. bölüm 2. fragmanı ve son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akıl ve Caner Topçu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte TRT 1 Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 9. Bölüm 2. Fragmanı

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölüm Yaşananlar

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölüm Yaşananlar

Sırlı Kitabı ve Eshter’i, düşmanın elinden almak için baskın düzenleyen Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi’ne sızmışlardı. Baba Oruç, Eshter’i bulunduğu zindandan kurtarmış, Hızır Reis ve Niko ise Giovanni’in yardımı ile büyük bir tehlikeye atılıp Pietro’nun odasına girmiş ve kitabı saklanılan yerden almışlardı.

Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkmak üzere olan Baba Oruç ve leventlerinin etrafını sarmıştı. Baba Oruç ve leventleri bu çemberi yarabilecek mi? Kalimnos’tan çıkmaya çalışırken onları nasıl tuzaklar bekliyor? Aynı anda Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko kaleden çıkabilecekler mi?

Kalimnos baskını, İskenderiye’de nasıl karşılanacak? Baba Oruç’a verdiği gemi nedeniyle Kılıç Bey ve oğlu Şahin arasında neler olacak?

Diğer yandan İshak Ağa, ailesinin katili olarak gördüğü Yorgu’yu yakalamış ve boğazına hançerini dayamıştı. Yorgo buradan da kurtulabilecek midir yoksa onun için her şeyin sonu mu gelmiştir?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. Bölüm Tek Parça İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın