Görüş Bildir
Haberler
TV
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Barbaroslar 21. Bölüm Tek Parça Full İzle

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Barbaroslar 21. Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT 1’in sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, dün akşam yeni bölümüyle yine en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizinin son bölümünde 'Büyük savaşın patlaması yakındır.' sözü gündem oldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Barbaroslar: Akdeniz’in 21. son bölüm tek parça izleme linki yayınlandı. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölümde tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, yine heyecan dolu bir bölümle dün akşam ekranlardaydı. Birbirinden önemli olayların yaşandığı Barboraslar son bölümde yaşananlar izleyenler tarafından merak ediliyor. Ayrıca Barbaroslar yeni bölüm fragmanı da araştırılıyor. Midilli'den yola çıkan dört kardeşin, tehlikelere karşı mücadele ederek denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. Her hafta perşembe günü ekranlarda olan başarılı dizinin başrollerinde de Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler, İsmail Filiz, Caner Topçu gibi isimler bulunuyor. Peki Barbaroslar son bölümünde ne oldu? Barbaroslar 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barbaroslar 21. Son Bölüm

Barbaroslar 21. Son Bölüm

Kalimnos’u kendilerine yurt edinecek Barbaros kardeşleri neler beklemektedir? Davaları yolunda Akdeniz’i bir Türk yurdu haline getirmeyi amaçlayan Oruç ve Hızır Reis’in karşısına geçmişten gelen hangi düşmanlar çıkacaktır? Ağabeyi Pietro tarafından şuuru zehirlenerek kalede alıkonulan Meryem gerçeği görmeyi başarmış ve gizlice bir plan kurarak Hızır ve Oruç Reis’in kaleye girmesine yardım etmişti. Davasına ve sevdiklerine yeniden kavuşan Meryem ile Hızır’ın arasında neler yaşanacaktır? Hayatını kardeşi Martin’i bulmaya adayan Isabel, onun Pietro için çalışan bir casus olduğunu öğrenerek Kalimnos fethine gelmiş ve düştüğü çukurdan kurtulması için yardım elini uzatmıştı. Martin ise Pietro’ya duyduğu bağlılıkla ablasının yardım çağrısını reddederek intihar etmişti. Kardeşini kaybeden Isabel ne yapacaktır? Oruç Reis ile Isabel arasındaki ilişki nasıl olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. Bölüm Full İzle

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Fragman Yayınlandı mı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Fragman Yayınlandı mı?

TRT 1, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölüm fragmanını dizinin ardından yayınladı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 22. Bölüm Fragmanı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın