Görüş Bildir
Haberler
Banyoda Spa Etkisi Hazır Dolap

Banyoda Spa Etkisi Hazır Dolap

Ibrahim Ceviz
07.11.2014 - 19:38 Son Güncelleme: 07.11.2014 - 19:49

Banyoda Spa Etkisi Hazır Dolap

Banyo kısa süreli duş alınıp çıkılan yer olma düşüncesinden uzaklaşılmış, salonda veya başka bir odada geçirilen vakit kadar zaman geçirilen yer olmaktadır. Banyo SPA etkisi ile diğer alanlardan daha fazla zaman geçirilen yer olmaktadır. Bazı kişilerde ise banyoda geçilen zaman üç beş saati bulmaktadır. Peki, bu kişileri uzun süre, banyoda tutan etken nedir. Yapılan incelemelerde bu tarz kişilerin kendilerine ait zaman dilimi ortaya çıkartmada başarılı oldukları görülmektedir. Diğer bir etmen ise SPA etkisidir. SPA etkisi banyo dekorasyon içerisinde karşılaşılan önemli detayların başında gelmektedir. Dingin çizgiler ve mistik kokular ile desteklenmiş olan banyo dekorasyon, hazır dolap ile desteklenerek şıklık ortaya çıkartılmaktadır. Hazır dolap kullanılarak ortaya çıkartılan banyo dekorasyon örnekleri, mermerin ve bakırın banyo dekorasyon örnekleri arasında yer almasını sağlamaktadır. 2014 ev dekorasyon örnekleri sezon sonu ürünleri ile indirimli olarak sahip olabileceğiniz başta, banyo hazır dolap yanında banyo lavabosu, banyo aynası yer almaktadır. Fakat banyo dekorasyon fikri sahibi olurken eşyaların gerçeklilik boyutları göz önüne alınmalıdır. Kullanım alanlarını yaratan ve yaşanılan sıkışıklıkları toparlayan hazır dolap ile alan ortaya çıkartabilirisiniz.

Banyo dekorasyon örnekleri ve banyo dekorasyon fikri ile banyolar baştan yaratılmaktadır. Doğaya dönüş felsefesinin fazlası ile hissedildiği günümüzde, kişisel olarak kullanmaktan büyük keyif aldığınız yerlerde doğaya ayak uydurmaktadır. Ailenin kullanıma özel olarak tasarlanmış olan banyo dekorasyon içerisinde banyo hazır dolap seçimi de aile nüfusuna bağlı olmaktadır.

İki üç kişiden oluşan ailelerde tercih edilecek olan banyo dolapları kapalı dolap denilen açılır kapılı olması önerilir. Bunun yanında kalabalık ailelerde ise askılı dolap ve altı çekmeceli dolap kullanmak uygun olmaktadır. Bornoz, havlu şeklinde banyo malzemesi ürünlerin saklanması toparlanması kolay olacaktır. Bu nedenle kullanım alanı yaratmak için hazır dolap kullanmak mantı olmaktadır. Hazır dolap dekorasyon örnekleri ve hazır dolap önerileri resimler ile sizlere sunulmaktadır. SPA etkisini hissetmenize yardımcı olacak olan ürünleri ev dekorasyon örnekleri resimli olarak sunulmaktadır. Almayı düşündüğünüz model ve tasarımda dikkat etmeniz gereken ilk noktaların arasında; hazır dolap ölçüleri ile banyonuzun ölçülerini karşılaştırmak olmalıdır. Kısa sürede 2014 ev dekorasyon örnekleri ile kendinize huzurlu alanlar yaratabileceksiniz.

Bir önceki yazımız olan 2014 STRESSİZ YAŞAM ALANI: BANYOLAR başlıklı makalemizde banyo tasarımı, küvet ve lavabo fiyatı hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın