Görüş Bildir
Haberler
Ballı'dan Büyük İddia

Ballı'dan Büyük İddia

Batuhan
03.03.2015 - 10:17

Volkan Ballı, F.Bahçe'nin hata yapmadığı takdirde Süper Lig'de şampiyon olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 8 Mart Pazar günü oynanacak FenerbahçeGalatasaray karşılaşması öncesi DHA’ya özel açıklamalarda bulunan Volkan Ballı, derbi maçı şöyle değerlendirdi:

“İstatistiklere baktığımızda Fenerbahçe’nin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ezici bir üstünlüğü var. Sezon başından beri söylüyorum, Fenerbahçe’nin kadro derinliği, Fenerbahçe’nin kadro kalitesi, Fenerbahçe’nin oturmuş ekibi, yıllardır birlikte oynayan takımı, yaş ortalaması biraz yüksek de olsa ne yaptığını bilen bir takım var ortada. Bu takım sezon başından beri herkesin bir adım önünde Süper Lig’in şampiyon adayıydı. Fenerbahçe’nin rakibi kendisi. Fenerbahçe hata yapmadığı takdirde Süper Lig’i şampiyon bitirir.”

“BU KADRO KALİTESİ İLE FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ KENDİSİ OLUYOR”

Fenerbahçe’nin fikstür avantajının son derece iyi olduğunu da vurgulayan Ballı, “Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile kendi sahasında oynayacak. Bu kadro kalitesi ile Fenerbahçe’nin rakibi kendisi oluyor. Fenerbahçe iyi oynamaya başladı ve iyi yolda. Sezon başındaki gibi değil, tempoyu yükseltti. Puanları da toplamaya başlamıştı ki, Trabzonspor maçında talihsiz netice aldı. Yarı sahada çift kale maç oynamıştı Fenerbahçe. Çok gol kaçırdı. Akhisar maçında da aynı şey oldu. Bunlar futbolda var belki ama bundan sonrası çok önemli. Fenerbahçe, Akhisar maçını kazansaydı, kupanın sapını yakalamıştı. Çünkü Fenerbahçe’nin fikstür avantajı diğer takımlara göre çok daha iyi. Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında devam etmesi, onlar adına yıpranma açısından biraz dezavantaj. Galatasaray’da da Melo’nun sezon sonuna kadar olmayacak olması, Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında bir tık önde gösteriyor. 3 büyük takım atbaşı gidiyor ve zevkli bir mücadele var. Her maçı ayrı heyecan ve zevkle seyrediyoruz. İnşallah sonuçta hak eden kazanır. Gönlümden geçen tabii ki Fenerbahçe’nin şampiyon olması, ama kim hak ediyorsa, kim daha iyi performans ortaya koyuyorsa o kazansın” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’NİN BAŞARISI İÇİN 12. ADAMIN STATTA OLMASI GEREKİYOR”

Fenerbahçe’nin boş tribünlere oynamasına da değinen Volkan Ballı, şunları söyledi:

“Sezon içerisinde bazı sıkıntıları tribünlerde yaşadık. Fenerbahçe’nin tribünleri boş. Fenerbahçe halkın takımıdır ve Fenerbahçe taraftarını Fenerbahçe’den uzaklaştırmaya kimsenin hakkı yok. Fenerbahçe’nin Okul Açık tribününün biletleri halen satılmıyor. Fenerbahçe’nin başarısı için 12. adamın statta olması gerekiyor. Kale arkası, özellikle Okul Açık tribünü, Fenerbahçe’nin lokomotif tribünü. Yıllardır o başarıları, o tribünle birlikte yaşadık. Şimdi o tribün boş. İnsanları tribünlerden sadece Passolig uzaklaştırmadı. Kimse bahane aramasın.”

“BEŞİKTAŞ’IN BAŞARISI, BENİM DE FENERBAHÇE’DE YAŞADIĞIM SEVİLLA BAŞARISINI HATIRLATTI”

Volkan Ballı, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’u elemesiyle ilgili de, “Beşiktaş’ı canı gönülden kutluyorum. Beşiktaş taraftarı, o soğuk, sevmediğimiz Atatürk Olimpiyat Stadı’nı bile sıcak yaptı. Beşiktaş’ın o başarısı, benim de Fenerbahçe’de yaşadığım Sevilla başarısını hatırlattı. Türk futbolu adına önemli bir başarı kazandılar, kendilerini kutluyorum” ifadesini kullandı.

AMK

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0