Görüş Bildir
Haberler
Baktırman Gereken Fal Hangisi?

Baktırman Gereken Fal Hangisi?

Selluka
11.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 17:08

İnternette ve çeşitli kafelerde kahve falına baktıranların sayısı her geçen gün artıyor. Günümüzde kahve falına alternatif olan ve birçoğu sadece uzmanlar tarafından bakılabilen birçok fal çeşidi de mevcut...

Peki senin baktırman gereken fal hangisi?

Cevabı testin sonunda! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım fallara inanır mısın?

2. Peki en son ne zaman fal baktırdın?

3. Geleceği merak eder misin?

4. Aşk hayatın nasıl?

5. Hangisini daha çok isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Telefonunda bir fal uygulaması var mı?

7. Senin için her şey yolunda mı peki?

8. Son olarak nasıl bir kişiliğin var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

El falı baktırmalısın!

El falı baktırmalısın!

Hepimizin avuç içlerindeki çizgiler birbirinden farklı. Bu çizgilerin doğum, yaşam ve ölüm zamanlarının birer kesişme noktası olduğuna inanılıyor. Geleceği oldukça merak eden biri olarak senin baktırman gereken fal net bir şekilde el falı! Çizgileri okuma gücüne sahip olan kişi 5-10 dakika süren fal seansında kişinin yakın ve uzak geleceğine dair çok net bilgiler verebilir.

İskambil falı baktırmalısın!

İskambil falı baktırmalısın!

Geçmişten günümüze kadar iskambil kağıtları ile oyunlar oynanmıştır. Bu oynanan oyun durumu biraz daha ileri taşınarak iskambil falı ortaya çıkmıştır. Bu kağıtlar ile iskambil falının çeşitleri de artmıştır. Her çeşit falın öğrenilmesi için ilk baş iskambil falı nasıl bakılır sorusunu yanıtlamak gerekir. Uygulanması kolaydır, fal yöntemini seçerek kolay bir şekilde bakılması da mümkündür.

Kahve falı baktırmalısın!

Kahve falı baktırmalısın!

Kahve içtikten sonra kahve falı bakmak neredeyse adet haline gelmiştir. Kahve falı, çok eski zamanlardan beri süregelen bir durumdur. Günümüzde çok fazla kahve çeşidi bulunmaktadır. Ancak kahve falı sadece Türk kahvesi ile gerçekleştirilir. Bunun olmazsa olmazı Türk kahvesidir. Türk kahvesinin telvesi, fal için nasıl yorumlar yapmanız gerektiği hakkında size ipuçları verir. Kahve falına bakarken bazı hususlara dikkat etmeniz ve tekniklerini iyi bilmeniz gerekir. Çünkü falı doğru şekilde aktarmak önemlidir. Kahve fincanında oluşan şekillerin her biri fal için ayrı bir anlam taşımaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
11
10
6
4
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

El falı baktırmalısın!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Falımız fallanmış bizim... asdasfgs